pátek 14. dubna 2017

Pánev tefal s poklicí

Extra odolný šestivrstvý nepřilnavý povrch s. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vysoký okraj pánve umožňuje snadnější míchání pokrmů během dušení nebo smažení.


Pánev tefal s poklicí

Pánve Tefal poskytují špičkovou kvalitu a inovativní přístup pro usnadnění každodenního vaření. Jak rozpálit grilovací pánev Tefal na optimální teplotu, vám poradí Thermo Spot - červený bod uprostřed pánve. Wok a hluboká pánev Tefal vám pomohou s přípravou pokrmů napříč všemi světovými kuchyněmi. Nádobí - pánve, Lamart, nové keramické pánve díky své nepřilnavosti a odolnosti proti poskrábání představují ideální volbu pro vaší kuchyni.


Technologie Thermo-Spot. Třívrstvá konstrukce z nerezu a hliníku. Možnost použití v troubě do 2°C. Hodnocení produktu: (recenzí). Wok má indikátor teploty Thermo-Spot.


Perfektně rozvádí teplo a umožňuje rovnoměrné vaření. Většina pánví s poklicí na indukci jsou také ve variantě s odnímatelnou rukojetí. Pánev je vhodná na všechny typy vařičů. S pánví jsem i přes drobné nedostatky naprosto spokojená, cena byla příjemná a Tescomě věřím. Ačkoli je pánev nádobí určené hlavně na smažení, s pokličkou ji můžete použít také pro dušení či vaření.


Proto jsou některé pánve TESCOMA rovnou dodávány v setu s vhodnou poklicí. Tato pánev patří s průměrem centimetrů mezi větší modely na trhu. Průměr dna má hodnotu 1centimetrů. Celkový objem pánve je litrů. Bez poklice je její výška centimetrů.


Pánev tefal s poklicí

S jejím použitím je tento rozměr přesně centimetrů. Každá z pánví z této recenze má však svá specifika, která by mohla rozhodnout o tom, zda byste jim dali šanci, nebo ne. Výhody pánví s poklicí jsou nemalé. Pokud bychom měli některou z pánví doporučit jako univerzální a praktické řešení, pak by to mohly být vysoká pánev Tefal s poklicí nebo pánev Tefal Reserve.


Skvělý povrch zajišťuje dokonalý rozvod tepla a jeho udržení, čímž získáte opravdu jemné a chutné zpracování jídel. Robustní titanový povrch je odolný a snadno se myje. Thermo-Spot vás informuje o dokonalé teplotě a připravenosti pánve na vaření.


Pánev tefal s poklicí

Tefal TalentPro hluboká sauté pánev s poklicí 26cm. Doporučujeme mytí pánve pod tekoucí vodou, myčka nádobí výrazně zkracuje životnost nádobí s nepřilnavým povrchem. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Proto jsem teď pánev objednávala do rodiny jako dárek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky