čtvrtek 13. dubna 2017

Prachovka na tyči

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dokonalá prachovka zhotovená z mikrovlákna – i suchá přitahuje prach jako magnet!


Má dlouhé třásně, které dokonale stírají prach.

Tyč umožňuje dosáhnout na vysoký nábytek a je velmi praktická. V katalogu nemáme podrobnější informace o prachovka na tyci. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Když chcete utřít prach dokonale, zkuste tuto prachovku na tyči z mikrovlákna. Dokáže absorbovat vlhkost, mastnotu, přitahuje prach a dostanete se s ní všude!


Prachovka na tyči z mikrovlákna. Návlek z mikrovlákna je možné zvliecť a prať v práčke.

Vaša prachovka tak bude kedykoľvek čistá a pripravená na použitie. Díky otvoru na rukojeti lze prachovku pověsit a ušetřit tak místo. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Má dlhé strapce, ktoré dokonale stierajú prach. Báječně je doplňuje mikroplyšový žlutý hadřík na monitory a jiné podobné, který slouží zároveň jako báječná prachovka. Utěrky na nádobí - léty ozkoušené, super, jak ta silnější, tak i ta tenčí. Vše ať je to hadr, či utěrka je příjemné nejen funkčností, ale i na omak.


Umyjete auto, skříně, úzké prostory u radiátorů, nedostupná místa na výšku jsou hračka. Na stropě pavučiny, v koupelně za skříněmi a další složitá místa. Akční nabídka od Slevnuj. Mikrovláknová prachovka s teleskopickou tyčí je vhodná pro každodenní úklid. Díky jejímu tvaru se s ní dostanete i na méně přístupná místa.


Zatočte s prachem v celém domě. Dodáváme ve čtyřech barevných provedeních bez možnosti výběru. V našem e-shopu Leifheit-shop.

Rychle, bez větší námahy a hlavně účinně! Do této kategorie jsme připravili inovované prachovky sloužící k oprášení prachu. Díky jemnému antistatickému mikrovláknu prachovky perfektně přitahují prach a drží ho jako magnet. Díky přizpůsobivým vláknům se dostane i do těžko dostupných prostorů.


Držadlo prachovky je plastové s očkem pro možné zavěšení. Návlek je pratelný, takže jej můžete sundat a vyprat. Nabízíme široký výběr vitrážek neboli vitrážových tyčí na plastová okna za výhodné ceny. Vytrážky slouží k zavěšení záclony přímo na rám okna.


U montáže pomocí samolepících držáků odpadá vrtání do rámu okna, proto jsou vhodné na. Kovová rozpěrná tyč na záclonu do oken, instaluje se bez vrtání do. Leštidla na nábytek a přípravky proti prachu) Hodnocení produktu: Universální antistatický čisticí a lešticí přípravek na hladké povrchy Odstraňuje prach z různých povrchů, jako je např.


Manžety - Manžety, hydraulická těsnění, pneumatická těsnění, těsnící kroužky, stírací kroužky V hydraulice a pneumatice se pro normalizovanou těsnící techniku všeobecně používají olejovzdorné pryže, převážně na nitrilbutadienové (NBR) bázi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky