pondělí 10. dubna 2017

Trimování psa

Na celý proces trimování je nutné psa navyknout, musí je brát jako běžnou součást pravidelné péče. První lehká úprava je možná již v šesti měsících. V tomto období bude úprava poměrně snadná, psa nebude nijak stresovat, učíme jej hlavně návyku.


Ten vznikne pouze za předpokladu pravidelného opakování. Máte-li jen jednoho psa , jehož srst vyžaduje trimování , postačí vám pro začátek gumové trimovací palce (jako ochrana palců při práci s nožem nebo na trimování pomocí prstů) a trimovací nože různé hustoty (řidší na trimování těla psa a hustší na úpravu partií hlavy, končetin, krku).

Vás v našem salonu pro psy. Nabízíme stříhání, trimování a další úpravu psů a koček. Střihy provádíme vždy na přání majitele psa. Při úpravě můžete být přítomni.


V případě agresivního psa je přítomnost majitele nutná. Psa samotného a jeho kůži tato úprava nezatěžuje. Každý zákazník má samozřejmě plné právo koupání po trimování odmítnout, za případné komplikace ale bere zodpovědnost sám na sebe.

První trimování se u hrubosrstých pejsků většinou neobejde bez neklidného přešlapování štěňátka, občas se štěně ožene a naznačí chňapnutí, kňourá, nebo se snaží. Názorná ukázka trimování irského teriéra v domácím prostředí. Psí salon Fido - stříhání a trimování psů. Hledáte kvalitní stříhání, česání, trimování pro Vašeho psa ? Specializuji se na péči o srst psů.


Nabízím stříhání, rozčesávání, trimování , koupání a konečnou úpravu srsti. Jsou možnosti v jakých intervalech psa trimovat: trimování 3x ročně – tzn. Trimování se provádí speciálními nástroji, nebo jen rukou odborníka, aby odstranění odumřelé srsti nezpůsobilo zvířeti bolest.


Je důležité navyknout psa na trimování od útlého mládí, aby to snášel klidně. Provádět trimování sami není příliš vhodné, protože je zde možnost vytrhaní srsti, která ještě. Provádíme veškeré úpravy, koupání, česání, trimování a péči. Jak zklidnit psa ve stresu?


Tato nabídka představuje přírodní doplňky výživy pro pomoc při stresu u psa , nervozitě nebo psychických problémech psa. Díky absenci chemie nejsou toxické. Proto jsou bezpečné také pro štěňata, březí a kojící fenky, alergiky, nebo pro psy s oslabenou imunitou.

Když trimuju svího psa tr. Neznáte nějakou jinou pomůcku, než je tr. Můžu po trimování psa dorovnat strojke. Potřeby pro česání srsti psa. Máme je Všechny v prvotřídní kvalitě.


Hřebeny na česání různých plemen, kartáče, hrabla, trimovací hrabla a také furminátory k eliminaci srsti. Trimování psů je specifická operace, ale s dokonalými pomůckami ji zvládnete také. Díky našim zkušenostem z dlouholetého provozování.


Mnoho útulků využívá i virtuální adopci a zájemcům, kteří si nemohou zvíře adoptovat přímo, nabízejí možnost přispívat na pobyt psa v útulku určitou částkou. Opravdu efektivní péči o srst garantují tyto produkty od věhlasných výrobců. Virtuální adopce zvířat jsou možností alespoň určitého. Pro denní péči o srst, předcházení jejímu zplstnatění a odstranění vypadlých chlupů jsou tyto produkty ideální.


Dobrou péči o srst Vašeho pejska každý každý ocení, nejvíce však on sám!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky