úterý 11. dubna 2017

Profesionální automatické kávovary

Profesionální automatické kávovary

Kávovary vyhřívané plynem vycházejí z klasických kávovarů, mají pouze přidaný plynový hořák pod boilerem s potřebnou regulací. Značka Lamanti se zrodila z vášně pro kávu, která je společná pro všechny naše zaměstnance. Cílem naší společnosti není pouze vývoj a distrubuce špičkových technologií, ale výsledek celého procesu, na jehož konci na Vás čeká perfektní chuť Vaší oblíbené kávy. Profesionální automatické a pákové kávovary pro baristy. Spolehlivé a kvalitní italské stroje na přípravu lahodné kávy jsou neodmyslitelnou součástí pro všechny restaurace, kavárny a také cukrárny.


Výrobci renomovaných značek v oblasti přípravy kávy dotáhli automatizaci téměř k dokonalosti. Spolu s kapslovými kávovary jsou automatické modely nejméně závislé na člověku a jeho schopnostech přípravy kávy. Kávovar má zabudovaný mlýnek i nádržku na vodu, většinou také nádobku na mléko.


Zmáčknutím jednoho tlačítka se provedou všechny úkony pro přípravu espressa, u některých modelů i pro. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tato kategorie v sobě skýtá výsledný nápoj, kterému jen málokterý člověk nepodlehne.


Velmi dlouho trvalo než se stroj, který tuto pochutinu vyrábí dostal právě do naší nabídky, potažmo do Vaší restaurace, Vašeho baru či do Vaší domácnosti. Domácí, kancelářské a profesionální kávovary. Patříte mezi opravdové milovníky kávy a pijete kávu klidně i víckrát než jednou denně? Inspirujte se naší nabídkou Kávovary pro doma a kanceláře.


Pokud máte restauraci či dokonce kavárna, tak můžete využít naši nabídku Kávovary profesionální. Pro majitele restaurací a kaváren je pak vhodnou volbou pořízení profesionálního kávovaru. Ten si samozřejmě můžete pořídit i do vaší domácnosti a vařit si kávu jako profesionál. Tato prvotní investice se vám mnohonásobně vrátí. A to nejen ušetřeným časem, ale hlavně kvalitním produktem.


Firma NIVONA nabízí modely kávovarů vhodných pro domácnosti, za dostupnou cenu, přitom ale s vynikajícími parametry profesionálních přístrojů! PROFESIONÁLNÍ KÁVOVARY. JURA espresso kávovary - ESHOP.


V naší prodejně a e-shopu najdete automatické , domácí pákové, kapslové a profesionální kávovary. Dále pak překapávače, french pressy, moka konvičky a kávomlýnky. Z příslušenství šálky na espresso, baristické potřeby a široký sortiment prostředků na údržbu a čištění kávovarů. Jedná se o další vývoj a rozšíření modelu Idea Cappuccino: tento přístroj je vybaven dvěma mlýnky a dvěma zásobníky na kávu, je tedy možné volit mezi dvěma různými druhy kávy.


Získejte slevu na vše ! Automatické kávovary máme skladem s dopravou zdarma až k vám. Zaregistrujte se zde a získáte tak slevu na váš první nákup, ale neváhejte - sleva platí jen do 13. Idea Cappuccino je špičkový plněautomatický kávovar určený do všech zátěžových provozů s požadavkem na vysoký výkon. Idea osahuje integrovaný profesionální kapučinátor - káva a mléko či mléčná pěna jsou vydávány zároveň. Levné domácí pákové modely začínají někde u cca tisíc korun, automatické pak na hranici tisíc korun.


Zde najdete taky všechny varianty kávovarů. Nad tisíc začínají modely pro náročnější „publikum“. Kávovary Vám příjemně ulehčí práci, zjednoduší přípravu kvalitní kávy a mimo jiné ušetří i čas a peníze.


Profesionální automatické kávovary

Věřte, že tato investice se opravdu vyplatí. V naší nabídce naleznete kávovary automatické , pákové, kávomlýnky a výrobníky filtrované kávy. LIRIKA OTC Kávovar Lirika One Touch Cappuccino se řadí mezi profesionální automatické kávovary řady Saeco. Je vybaven počítadlem, které umožňuje provozovateli plnou kontrolu nad provozem kávovaru.


Dále kávovar umožňuje volbu síly kávy a přípravu mléčných nápojů pomocí automatického kapučinátoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky