pátek 7. dubna 2017

Kelímek s víčkem 100ml

Recenze od uživatelů s celkovým hodnocením. BÍLÝ kelímek FUN na kosmetiku s pěnovým těsněním 100ml , mat. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Jednorázově použitelný kelímek v bílé barvě s víčkem. Objem kelímku je 1ml. Kelimek s vickem 1ml. Nalezeno: 2produkt ů. Versace Dylan Blue pour Femme - s víčkem , 100ml.


Dvoustěnný kelímek s víčkem , bílá, černá. Lékárenský plastový kelímek s víčkem na jedno použití o objemu 100ml vyrobený ze zdravotně nezávadných vstřikovaných plastů, hlavně pro farmaceutický průmysl. Termokelímek s víčkem , objem 3ml, otočné víčko. Související zboží: lepidla. Obalový materiál v sortimentu online lékárny GigaLekarna.


Kelímek 100ml s víčkem bílý. Dovolujeme si Vás informovat, že dne 25. Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR). Internetová online lékárna s širokým sortimentem a příznivými cenami.


Nabízíme léky, vitamíny, doplňky stravy, kosmetiku, drogerii a spoustu dalšího zboží pro zdraví a krásu. Transparentní kelímek 50ml PET EMCO s bílým víčkem. Prohlížíte webové stránky Nespresso CZ.


Vaše internetová lékárna. Horní průměr je cm. Balení obsahuje kusů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Největšími odběrateli jsou již tradičně velké farmaceutické a potravinářské společnosti (Plzeňský Prazdroj, a. s., Alliance Healthcare s.r.o., s.r.o., ad.).


Plastový bílý kelímek s víčkem. Pomocný materiál určený pro lékárny - na masti, soli, pudry, prášky apod. Vzhledem k mimořádné situaci nemusí uvedené skladové zásoby odpovídat reálnému stavu.


Průhledný vzhled umožňuje využít efektní naaranžování obsahu. Pojistka umožňuje kontrolu prvního otevřením. Vybrat si můžete ze barevných variant tak jak nálepku vidíte, nebo zrcadlově otočenou. V naší internetové lékárně nabízíme volně prodejné přípravky z kategorie vitamínů, potravinových doplňků, kosmetiky a přípravky pro péči o vaše zuby.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás plastový kelímek s víčkem za TOP ceny nebo plastový kelímek s víčkem pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti.


Vážení zákazníci, s ohledem na aktuální dění v ČR v souvislosti s koronavirem, si Vás dovolujeme upozornit, že od 16. Dále budeme až do odvolání akceptovat pouze platbu převodem a platbu kartou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky