čtvrtek 27. dubna 2017

Opravy praček praha 5

Porouchala se vám pračka, myčka či sušička? Domluvíme si s Vámi nejbližší volný termín dle Vašeho přání. Zajišťujeme také opravy u větších organizací - divadla, školky, hotely atd.


Volejte pište kdykoli, jsme tu pro Vás! Nejdéle do druhého dne a vždy ihned u Vás na místě.

Na vykonanou opravu vydávám doklad s vyznačenou plnou zárukou a pro důchodce uplatňuji slevu na práci. Možnost online objednání. Praha a okolí od 50kč.


Opravujeme pračky všech značek. Pračky opravujeme v Praze už let. Provádíme opravy praček téměř všech značek.


Rozbila se vám pračka, lednička či jiný domácí elektrospotřebič?

Obraťte se na elektroservis Josefa Vejvody, který naleznete v Praze Zbraslavi. Pracovní den předem odpoledne upřesňujeme rozmezí dvou hodin, kdy přijede technik a je třeba zůstat doma. Nabízíme opravy praček , myček, chladniček, mrazniček a dalších domácích a kuchyňských spotřebičů. Poskytujeme odborné opravy přímo v bytě u zákazníka bez odvážení, disponujeme velkým množstvím dílů skladem a našimi přednostmi jsou rychlá realizace oprav a nízké ceny.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Václav Jakoubek - EXPRES, A. Na jeho pročištění nejprve odpojte pračku od elektriky a připravte si lavor na zachycení vody a až potom otevřete dvířka uzávěru, odkud vede. Ve složitějších případech je po dohodě se zákazníkem možná oprava dílenská. Nejčastěji se jedná o závady vykazující nepravidelnost.


Zákazník je dopředu vždy seznámen s předběžnou. Již se Vám nevyplatí oprava staré pračky a uvažujete o koupi nové? Nákupem novějšího modelu pračky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. Vítejte na stránkách specializovaného servisního technika pozáručních myček nádobí.


Kontakt: Pavel Hanus Nám. Pro výměnu ložisek a pro některé další poruchy je nutné pračku dodat k opravě do naší dílny, kde budou provedeny opravy nejvyšší kvality. Základní diagnostické náklady našeho profesionálního opraváře jsou 5Kč.


V případě opravy pračky je diagnostika zdarma.

Naší prioritou jsou zkušení opraváři, kteří. Naše firma je zaměřená na pozáruční servis, opravy , montáže a pravidelné kontroly praček , myček, sporáků, pečících trub a SKD – sklokeramických varných desek. V přehledu značek se podívejte, zda na Vašem modelu spotřebiče daného výrobce provádíme servis.


Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Tak volejte opraváře, nedá se nic dělat! Pro správnou funkci pračky je nejlepší odstraňovat vodní kámen pravidelně. Jednou z možností je jedenkrát za měsíc nalít do bubnu pračky litru octa a zapnout program s teplotou stupňů.


Dalším způsobem je přidávat ke každému praní do. Veškeré naše služby poskytujeme za příznivé ceny. Servis a opravy pracích praček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky