úterý 4. dubna 2017

Chromované doplňky chopper

Moto doplňky na chopper zvýrazní váš osobitý styl Chcete se blýsknout se svým chopperem? Pořiďte si oslnivé moto doplňky na chopper a sledujte dychtivé pohledy lidí, obdivující váš chopper. Jedinečný styl vašemu chopperu dodají chromované doplňky na chopper. Ozdobné moto doplňky nesmí chybět na žádném motocyklu.


Vždyť právě tyto doplňky ukazují Váš styl. Aktuálně: E-shop je v provozu - posíláme!

Osobní odběr objednávek z e-shopu je možný, nutná platba převodem. Vyčkejte prosím na potvrzení, že je objednávka připravena k vyzvednutí. Díky doplňkům na chopper bude váš oblíbený chopper vypadat ještě stylověji. Opatřete svůj chopper praktickým plexi štítem, zpětnými zrcátky, chromovanými doplňky na chopper , ozdobami na blatníky a světlomety. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím. CHOPPER DOPLŇKY , MOTOJOMAX,s. Právě probíhá akce : BER NEBO NECH LEŽET=vyber si u nás zboží a napiš nebo zavolej a na ceně se domluvíme :) Akce se nevztahuje na značku 4SR !

Chromové kryty rámu - Topmoto. Kryt opěrky spolujezdce Kawasaki. Vše Pro Chopper a Cruiser To máte.


Padáky přední i zadní, Opěrky, Nosiče, Přídavná světla, Kufry, Brašny, Rolky, Plexiskla, Řidítka, Doplňky chrom i kůže. Kvalitná batožina na motorku to nie je len priestor pre Vaše veci, ktoré chcete mať na cestách so sebou. Rovnako je to štýlový doplnok, s ktorým poriadny chopper vyzerá ešte o kus lepšie ako bez neho. Sada dílů k vnějšímu vyzuálnímu měřiči benzínu. Sada obsahuje: 1x Hadičku 2x stahovací pásku 2x přírubu k vevaření do těla nádrže 2x kolínka se závity Montáž se doporučuje pouze odbornému servisu.


Momentálně se nacházíte: Motopříslušenství - Chopper Doplňky Leták 5. Popis: Doplňky pro chopper cruiser motocykly a jejich majitele. Padací rámy, opěrky, přepákování, chromované kryty, kožené doplňky , bundy, vesty, rukavice. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Moto doplňky a příslušenství bazar: chopper. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Vynikající a pohodlné ISO gripy Kuryakyn, které se výborně hodí k velkým cruiserům (samozřejmě není podmínkou). Sortiment zahrnuje moto doplňky známých značek např. Mezi oblíbené motodoplňky pro motocykly chopper patří kožené brašny a rolky naší privátní značky Diablo Moto.


Kožené doplňky chopper. Emblémy a dekorace chromované Záslepky a kryty šroubů Víčka nádobek brzd.

Prodám krásný chopper Honda Shadow 60 29kW, rychlosti (americká verze). Opěrka a chromované doplňky Live to ride, Ride to live (zrcátka a kryt nádobky pro brzdovou kapalinu). Všechno to začalo v okamžiku, kdy žák sedmé třídy Jesse James vzal dětské kolo, upravil ho a prodal ho jako luxusní kousek.


Začal tak budovat nejen kola, ale také budoucí impérium - jako dítě ulice, které chce dělat věci po svém, dělat je naplno a navzdory všem, kteří říkali, že je to nemožné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky