pondělí 17. dubna 2017

Prodej domácího medu

Prodej medu ze dvora přímo od včelařů. Najděte si svého včelaře a nakupujte kvalitní český med a včelí produkty. Rodinný výlet do přírody.


Několik druhů medů, včetně speciálních léčivých, kvalitní medoviny a medové likéry. Je směsí určitého podílu medu nektarových – květových a medů medovicových lesních.

Proto obsahuje přírodní látky jak z nektarií např. Vítejte na stránkách jihočeského výrobce a prodejce chutného domácího medu. Smíšený med je velice hodnotný, u nás. Jmenuji se Václav Jirout a včelařství je mým koníčkem již dlouhou řadu let. Kvalitní péče, prvotřídní pečlivost a hlavně velká láska dává mému medu nezaměnitelnou chuť, která je potvrzena desítkami věrných a spokojených odběratelů.


Včelí med z Podještědí s rozvozem zdarma! Na lidské zdraví má totiž nemalý vliv i to, co jíme.

Více o našem medu se dozvíte zde. V medu nám příroda dala jeden ze svých nejlepších a nejvzácnějších darů. Pravidelné denní užívání medu v malých dávkách upevňuje naše zdraví a posiluje imunitu lidského organizmu.


Je to dobrá a výrazná prevence hodnotným přírodním produktem. Kupujte med přímo od včelaře! Díky rodinné povaze našeho včelařství můžete získat takto vysoce kvalitní med s jedinečnou chutí za velmi příznivé ceny, protože prodej našeho medu není zatížen marží obchodníků ani zpracovatelských firem. Tmavý lesní me tekutý květový med a pastovaný med - nejlepší a kvalitní. Pokud si najdete svého místního včelaře, od kterého budete takto med odebírat, máte vyhráno, protože budete mít vždy kvalitní med.


Dejte si ale pozor na nepoctivé prodejce, kteří se s vidinou zlepšení zisku mohou pokusit o různé nekalé praktiky, například ředění medu nebo prodej medu nejasného původu. Jiří Pohan, Senožaty - prodej medu a medoviny. Vysočiny bez reziduí, z čisté neposkvrněné přírody Vysočiny. Dejte přednost vyšší kvalitě před nižší cenou! Máme registrovanou domácí mlékárnu.


Mléko je sladké bez pachu (kozeny jsou většinu času venku na pastvině). Jedná se o prodej neupraveného mléka, nutno doma pasterovat na 65C. Zajišťujeme prodej jahod a jejich samosběr, prodáváme také náš kvalitní včelí me nabízíme světlý, tmavý, pastový.

ME MEDOVINA, VČELÍ PRODUKTY. Je internetový obchod specializující se na prodej medu , medoviny a včelích produktů. Jsou to masná plemena, ale mám tu i jedince vhodné k chovu. Nabízím na prodej králíky z domácího chovu. Plemena: Burgunský králík, Velký stříbrný králík,.


Prodám na chov, ale i na maso. Po dohodě můžu zabít, stáhnout. Na prodej více jedinců. Neprodávám žádné vychrtlinky, jako najdete v supermarke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky