čtvrtek 20. dubna 2017

Deska rbi

Sádrokartonová deska Rigips RBI - popis. Impregnovaná deska RBI (H2) je sádrokartonová deska dle ČSN EN 5typu H2. Lícový karton je barvy zelené. Pro snadnou identifikaci je potisk hrany desek proveden modře.


Výrobky značky: Rigips Stavební impregnovaná sádrokartonová deska.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Splňuje českou technickou normu ČSN EN 520.


Je určena do všech interiérů (i nevytápěných). Maximální užitné zatížení teplem na povrchu desky je °C a lze ji pou. Jsou určeny do interiérů, které jsou vystaveny zvýšené vlkosti, bez nároků na vyšší požární odolnost.


Již samotný název „sádrokartonové desky“ napovídá mnohé o skladbě tohoto materiálu.

Jedná se o směs sádry a vody umístěné mezi dvěma speciálně upravenými kartony. Aby to však nebylo tak jednoduché, rozlišuje se hned několik druhů sádrokartonových desek a každá má svou speciální. Vážení zákazníci, po dobu karantény ČR omezujeme rozvoz materiálu našimi nákladními a dodávkovými auty, budeme maximálně využívat externí přepravní služby. Každou objednávku posoudíme a pokud to bude jen trochu možné, navrhneme dopravní řešení.


Vhodná a levná tepelně antihluková izolace zde. Maximální dlouhodobé zatížení teplem na povrchu desky je °C a lze ji použít až pro vzdušnou vlhkost interiéru (při °C). Cena 19Kč DPH Cena vč. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.


Rigips, určená pro suchou výstavbu podhledů a příček v prostorách se zvýšenou vlhkostí, jako jsou např. Deska RBI do vlhka, jejímž základem je sádrové jádro, je impregnované proti vlhkosti a tím je deska odolnější proti vlhkému prostředí, koupelny a sprchy. Impregnované sádrokartonové desky RBI jsou určeny pro zhotovení příček a podhledů vystavených zvýšené vlhkosti, bez nároku na vyšší požární odolnost.


Prodej za nejlevnější ceny po celé ČR,zboží dodáváme po celé ČR a SR. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Impregnovaný sádrokarton lze vystavit vyšším vlhkostem než je tomu u běžného sádrokartonu. Poznáte ho podle označení zkratkou GKBI, popř. RBI (označení Rigips) a pro svou užívanou barvu zdomácněl název jako zelený sádrokarton.


V nabídce najdete sádrokartonové desky značek KNAUF, LAFARGE a RIGIPS.

Desky těchto rozměrů nejsou drženy běžně skladem, prodej pouze po celých paletách, skladová dostupnost je různá. Kč RIGIPS Protipožární impregnovaná sádrokartonová deska RFI tl. Kč LAFARGE - SINIAT Protipožární impregnovaná sádrokartonová deska GKFi tl. Použití: Protipožární impregnovaná deska RFI (DFH2) je sádrokartonová deska s kontrolovanou objemovou hmotností a se sníženou nasákavostí určená do konstrukcí s vyššími požadavky na požární odolnost a zároveň do prostor s vyšší vzdušnou vlhkostí např.


RFI (DFH2), Acustic board MA (DF), Rigistabil a spárovací a finišovací tmely. Objednejte si sádrokarton v našem eshopu. Zajišťujeme dopravu po celé ČR, garantujeme vysokou kvalitu doručení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky