čtvrtek 27. dubna 2017

Mini pračky

Ako sa mini práčky líši od bežných pračiek? Navyše k väčšine mini -pračkám nepotrebujete priame pripojenie na zdroj vody. Malý objem bubnu – na jednu dávku pojme méně prádla než klasická pračka.


Méně programů – mini pračky mají oproti klasickým pračkám s až programy většinou pouze program pro normální a šetrné praní. Nový díl mini pranků je online!

Za každý like udělám trojtý salto a placáka do bazénu bez vody. Sdílením videa mě nejvíc podpoříš! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Mini práčka mini, 200W, náplň až 2. Je ideálna pre študentov, no hodí sa aj na kempovanie alebo do menších priestorov, ako sú malé kuchyne, karavany a motorové domy. V kategórii práčky nájdete predom, alebo vrchom plnené práčky, práčky vstavané a úzke práčky typu SLIM, ale aj rôzne mini práčky vhodné do menších obytných priestorov.

Ideální na chalupy, do karavanů, hausbótů, pro studenty apod. Malá veľkosť zariadenia umožňuje jednoduchú prepravu. Je to veľmi užitočné, keď potrebujete vziať so sebou veľa vecí.


S ohľadom na cenu a vlastnosti, ktoré táto mini práčka ponúka môžeme konštatovať, že ide o produkt s výborným pomerom kvality a ceny. Jedinou nevýhodou zariadenia je nižší výkon prania. Ide však o slabinu všetkých mini pračiek a cestovných pračiek. Tato mini pračka šetří místo i prostor, a proto se hodí zejména pro studenty a do domácností, kde je málo prostoru, jako jsou třeba menší kuchyňky, karavany a obytné přívěsy.


Zháňate cenovo dostupnú práčku s jednoduchou obsluhou? Samostatnou kategorií jsou potom vestavné pračky , které splňují vaše požadavky na velikost a zároveň dodají vašemu bydlení ten správný design. Cena pračky není překážkou! V dnešní době i nejlevnější pračky mohou být tou správnou volbou, ať už se jedná o úsporu energie, místa či času.


Vážení zákazníci, od 14. Hlavní výhoda mini praček je především rozměr a přenositelnost, které umožňují snadno a libovolně často mini pračku přenášet, či přepravovat bez jakýchkoliv větších nároků na přepravní prostor. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zakoupit lze samostatně, nebo v setu s modelem F126G1BCH2N.


V naší nabídce Domácích Elektrospotřebičů nemůžou chybět pračky , sušičky a žehličky.

Praha Specialista na bílé domácí elektro - Pračky , myčky, chladničky, sušičky. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Musím povedať že som sklamaný , po naplnení pračky prádlom na bavlnu operie a začne pípať koniec programu bez toho aby vypláchalo a odstredilo , váha nepresiahla 6kg prádla! Vyberajte si Práčky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Z naší nabídky praček si vybere každý. Nabízíme kvalitní a cenově dostupné ekologické pračky , pračky s odstředivkou či pračky a ždímačky. SG0mini práčka, kg - oneConcept SG0je mini práčka s pracím výkonom 2W. Výběr závisí na prostoru, ale také na počtu sa které lze v myčce umýt. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Práčky a sušičky premenia vaše špinavé oblečenie na dokonalo čisté a voňavé. Keď vás doteraz vždy otravovala hlučnosť práčky nebojte sa, v dnešnej dobe sa hlučnosť zredukovala na minimum, pretože motor je pripojený priamo k bubnu práčky.


Zrozumiteľné návody na práčky nájdete jedine u nás! Návody sú zadarmo v slovenskom jazyku a vo formáte pdf. Hľadáte návod na svoju práčku? Pozrite sa na Najdinavod.


Pračky Výber automatickej práčky môže byť pekná fuška. Ohľad by ste mali brať nielen na samotnú veľkosť, teda rozmery, ale tiež na objem prádla, programy, doplnkové funkcie a samozrejme konštrukciu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky