čtvrtek 20. dubna 2017

Etikety na zavařeniny k vytisknutí

Etikety na zavařeniny k vytisknutí

Milujete zavařování a máte desítky speciálních koření? Vytiskněte si štítky na marmelády, zavařeniny a koření, které z vaší spíže udělají vrchol organizace. A hned se vám bude krásněji vařit!


Please practice hand-washing and social distancing, and check out our resources for. Hledejte obrázky na téma Etikety. Zdarma pro komerční použití Netřeba uvádět zdroj Bez autorských práv.


Já si předloni udělala kurz na krasopísmo, takže etikety netisknu, ale podle mého musí být v dnešní době mnohem větší výběr takovýchto věcí (a jestli není, tak to mi hlava nebere vzhledem k tomu, jaké blbovinky se dají na internetu dneska najít :) ). Tak přeju šťastné hledání, ač už je po. Tisk adres na etikety a štítky Všestranný program pro tisk obálek, etiket, vizitek či nálepek. V programu máte k dispozici seznam příjemců, který si vytváříte buď ruční editací nebo importem z obecného CSV souboru.


Snažíme se neustále zlepšovat naše služby a servis pro Vaší plnou spokojenost, tak pokud budete mít jakýkoli požadavek, neváhejte se na nás obrátit. Odeslat e-mailem BlogThis! Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka.


Web s etiketami a nálepkami na kořenky, kompoty, potraviny, víno, slivovici, med a pivo v různých jazycích - ke stažení zcela zdarma. Etikety na kořenky ke stažení a vytisknutí - část 1. Jinde již nemusíte hledat - jediné na internetu. Fotografii lze za jednotnou cenu umístit na pravou stranu, pro praváka, na levou stranu, uprostře nebo na celou plochu obvodu hrnku. Tak aby sklenici lahodili i oku, máme pro vás cedulky na zavařeniny k vytisknutí ! Naložit si můžete cokoliv. Klasika, snad všemi milovaná - zavařované okurky.


Etikety na zavařeniny k vytisknutí

Co rodina to jiná chuť nakládaček! Sladší, pikantnější, kyselejší – jaké máte nejraději? Mrkev, celer, pastiňák – naložte si i kořenovou zeleninu. Samolepící etikety se dnes dají běžně zakoupit v různých velikostech a barvách. Stačí si vybrat z bohaté nabídky etiket a mít přístup k tiskárně.


Podle fantazie si vytvoříte předlohu a vytisknete si vlastní originální etikety pro školáka. Jak si vyrobit vlastní stylové etikety na sklenice Můžete použít bílé nalepovácí štítky a jednoduše je popsat. I to splní svůj praktický účel, ale ne vždy do bude krásné.


Pokud chcete, aby vaše sklenice měly šmrnc, vyrobte si trans. Vaše domácí marmeláda bude chutnat ještě o něco lépe, když bude označena krásnou etiketou. A proč nedat kořenkám nový život s našimi etiketami na kořenky Z-design od Avery Zweckform? NÁLEPKY NA ZAVAŘENINY – „JSEM Z BORŮVEK“ – ke stažení.


V dialogovém okně Možnosti štítku zvolte požadované možnosti a pak vyberte OK. Pokud vaše číslo produktu nevidíte, vyberte nový popisek a nakonfigurujte vlastní štítek. Vítejte na stránkách věnovaných etiketám na sklenice pravé domácí slivovice. Zde máte možnost stáhnout si hotové etikety různých moravských a českých pálenic anebo se můžete jen inspirovat a vytvořit si vlastní.


Etikety na zavařeniny k vytisknutí

Je zde také galerie obrázků ovoce, které můžete případně použít na Vaše etikety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky