čtvrtek 6. dubna 2017

Teflonová látka metráž

Všechna metráž je opatřena teflonovou povrchovou úpravou, což znamená, že odolává vodě. Vylité nápoje nezanechávají na látce žádné skvrny a nemusí se tedy tak často měnit a prát. Kromě tradičních jednobarevných látek, jako je f. Skladem 2Kč 1Kč (-) Detail. Ubrusové látky s kvalitní teflonovou úpravou jsou vodoodpudivé, tudíž nevsáknou žádnou rozlitou tekutinu.


Jejich snadná údržba je velkým plusem.

Ubrusy, naprony i prostírky různých velikostí z teflonové látky se hodí jak do domácností, tak i do restauračních či hotelových podniků. Látky s teflónovou úpravou sú vyhľadávané hlavne kvôli skvelej vlastnosti materiálu, ktorý odpudzuje vodu a preto je látka odolná proti znečisteniu tekutinami. Ubrusové látky na metráž přinášíme pro ty, kteří si chtějí nejen ubrusy, ale i jiné kuchyňské a bytové doplňky zhotovit sami dle svých představ.


V naší nabídce naleznete také metrový textil, záclony, povlečení a mnoho dalšího v našem e-shopu. Ponúkame taktiež zatemňovacie látky vhodné pre závesy, ktoré skrášlia vaše okná. V našom e-shope máme tiež látky sezónnej vhodné pre každé obdobie v roku, od Valentína, cez Veľkú noc až po Vianoce. Všetky látky predávame vo výbornej kvalite, v rôznych šírkach a na metráž.


Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, prodej galanterie.

Nabízíme oděvní, dětské, dekorační, potahové a speciální látky. Srdečně Vás vítáme na latka. V našem e-shopu najdete velký výběr metrážových látek: Módní oděvní látky, kvalitní dekorační a čalounické látky nebo exkluzívní značkové látky – sortiment, který potěší srdce každé švadlenky či krejčího. Keď potrebujete inú metráž alebo množstvo ako je v ponuke (či už viac alebo menej), dajte mi vedieť.


Po potvrdení dostupnosti tovaru Vám vytvorím rezerváciu. Látka bude počas tohto obdobia pre Vás. Objednala som si málo záclony - moja chyba, možno by bolo dobré doplniť odporúčanie akú metráž na dané riasenie a šírku okna je potrebné. Inak spokojnost aj s ušitím. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dekorační teflonová látka š. Tekutiny zůstávají na povrchu, aby se zabránilo skvrnám, nedostanou se.


Můžete si z nich ušít závěsy, ubrus, sedáky, sukýnku, povlečení, zavinovačku, nebo třeba dekorační polštářky. Teflonová dekorační šála na metry v šíři cm. U nás v nabídce je najdete v šíři 140cm, 150cm nebo 160cm.


Chcete-li, aby váš stůl vynikl nad ostatními, pořiďte mu kvalitní obleček z našich látek. Bohatý výběr zaručí spokojenost každé hospodyňky a kutila.

S našimi bavlněnými látkami můžete prostřít při každé příležitosti, ať jde o návštěvu rodiny či slavnostní událost. Prodáváme i polyesterové látky, které se taktéž hodí k ušití ubrusů. Potrebujete novú poťahovú látku na kreslo, dekoračnú látku na obrus alebo zatemňovaciu látku na závesy? V metráži zoženiete bavlnu, ľan aj umelú kožušinu, mikrovlákno, satén, froté alebo plyš. Kúpte si metráž , ktorá sa Vám bude hodiť.


Bavlněné látky - metráž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky