úterý 27. února 2018

Box na nářadí stanley

Nabízíme široký sortiment nářadí za skvělé ceny s rychlým doručením. Pouze ověření výrobci na Rucni-naradi. Ergonomická bimateriální rukojeť.


Kovové nerezové přezky s očky pro uzamčení boxu visacím zámkem ``V`` žlábek ve víku pro založení latí, trubek apod. Vyjímatelná přihrádka na drobné. Velmi odolná konstrukce z.

Již nemusíte mít své milované nářadí rozházené a neuspořádané. Rozsáhlý sortiment se neustále přizpůsobuje praktickým požadavkům. Design boxu byl navržen na maximální ohled pro přehlednost nad uloženými věcmi a maximální využitelností vnitřního prostoru.


Uzamykateľný, Pojazdný, 4. Plastové, plechové a hliníkové boxy a kufry na nářadí. Kvalitní účelný a odolný box nebo kufr na nářadí je důležitým prvkem výbavy každého řemeslníka nebo kutila. S potřebou ukládat a přenášet nářadí se setkal téměř každý, kdo nějaké nářadí vlastní.


Proto má také náš specializovaný eshop nako.

Novinky do Vašeho e-mailu. Zadejte svůj e-mail a my vás budeme informovat o novinkách v profesionálním nářadí , výhodných nabídkách výrobců a výhodných akcích. Snadno se připojí k ostatním modulům pomocí bočních příchytek.


Kufry a pořadače na nářadí ) Hodnocení produktu: (). Do detailů propracovaný box na Vaše nářadí z tvrzeného plastu. Ve víku se nacházejí dva organizéry na drobné nářadí nebo spojovací materiál. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Veškeré informace o produktu.


Specialisté na elektro literaturu, měřící přístroje, tiskárny štítků a mnoho dalšího. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Kč včetně DPH do týdne v e-shopu.


Pevný a odolný kovový profesionální box s plastovými doplňky. Konstrukce umožňuje použití jako stupínek. Integrovaný vertikální zásobník zlepšuje systém uložení.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. STANLEY záruka spokojenosti a kvality.

Stanley , Magg, VOREL a dalších. Ježíšmarjá, kam jsem ty kleště dal? První skutečně vodotěsný box na nářadí - díky pryžovému těsnění mezi víkem a spodní částí boxu! Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Díky svému těžkému provedení je box mimořádně robustní a díky ergonomickému bimateriálovému madlu jej lze snadno přenášet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky