čtvrtek 1. února 2018

Kleště na drápky pro velké psy

Psi Potřeby na pěstění. Nůžky a kleště na drápky psa , k ostříhání drápků psa, k pěstění a hezkému vzhledu tlapek psa. Každému pejskovi se jednou za čas musí zastřihnout drápky. Pokud si v tomto ohledu nejste dostatečně jistí, raději to nechte na veterináři, abyste pejskovi neublížili.


Veterinář vám však může také ukázat, kde přesně drápky stříhat, a pak už to můžete dělat i vy. Gumová protiskluzová rukojeť je praktická a pohodlná do ruky.

Víte, že: Drápky vašeho miláčka neustále rostou a potřebují pravidelnou údržbu. Nůžky na stříhání drápků pro psy a kočky, velikost cm. Tyto nůžky zaručují přesné a ostré ostříhání drápků u Vašich pejsků i kočiček.


Velké kleště na drápky s omezením délky řezu jsou vhodné zejména na stříhání drápků psa. No přece pořídit si vlastní kleště na drápky pro psy. S nimi pak bude stříhání drápků u psů brnkačka.


Kromě toho že s dlouhými drápky hrozí, že budete co chvíli poškrabaní, je hlavní problém v tom, že příliš dlouhé drápy mohou způsobovat pejskovi bolest nebo dokonce mohou vést ke špatnému držení těla. Jako zodpovědní majitelé psa byste vždy měli dávat pozor, aby drápky psa nebyly příliš dlouhé, což může zapříčinit psovi bolest nebo špatné držení těla.

Nůžky mají protiskluzové gumové rukojetě. Přerostlé drápky způsobují psovi mnoho nepříjemností, proto je vždy dobré mít po ruce praktické kleště. Pejskům, které tráví většinu svého času doma, bychom měli upravovat drápky.


Pokud nebudeme drápky zastřihávat, mohou se začít kroutit a tlačit na polštářky na tlapkách, což je pro psy velmi bolestivé zejména při chůzi. DOPRAVA ZDARMA OD 7K. KLEŠTĚ (trixie) VELKÉ na drápky deluxe. Malé kleštičky na drápky pro malé psy , kočky a jiná malá zvířata.


Kleště a nůžky pro psy - KRMENI. Břity kleští jsou ostré, s nástroji je třeba pracovat pečlivě tak, abyste nezranili sebe nebo zvíře. Zastříhávejte drápky po malých částech, abyste předešli poranění prokrveného a citlivého drápového. Ostrý nůž umožňuje přesné střihání. Rukojeť je vyrobena z vysoce kvalitního plastu v černé barvě s bílými tečkami.


Protiskluzový materiál poskytuje pevný úchop a vysoký komfort. Proč psi nemají krácení drápků příliš rádi Pes obvykle nesnáší krácení drápků příliš dobře. Proto je třeba psy zvykat na dotyk tlapky a krácení drápků už od malého štěňátka, obvykle už tak od pěti týdnů.


Pro něj to jsou zbraně. Beeztees kleště na drápky velké 16cm Pravidelně zkracované drápy jsou velmi důležité pro dokonalou péči o Vaše mazlíčky. Trixie kleště na drápky velké cm.

Fine Look kleště velké. Systém gilotinových kleští na drápky pomůžete Vašemu pejskovi zbavit se dlouhých drápků. Vhodné pro větší plemena psů a jiná zvířata.


Jsou vyrobené z nerez oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky