středa 28. února 2018

Spiralizér (špagetovač zeleniny)

Sharp prices and fast delivery from our own stock! Order top quality kitchen knives, knife sets and chopping boards from the expert. Free Shipping Available.


Spirály z většiny zeleniny a ovoce jíme většinou za syrova, ovšem i milovníci např. Se třemi rychle a snadno. Stačí, když nasadíte čepel, vložíte zeleninu nebo ovoce a pak už jen otáčíte kličkou a sledujete, jak ze spiralizéru padají pestrobarevné špagety.

Tento spiraliziér (někdy nazývaný spirulizér na špagety, špagetovač ) je perfektní doplňek do vaší kuchyně na výrobu nudlí a špaget ze zeleniny nebo ovoce. Ze špagetové dýně připravíme zeleninové špagety bez zvláštních pomůcek. Spiralizér čili špagetovač. Pokud však chceme zpestřit své pokrmy i jinými druhy zeleniny v podobě úzkých dlouhých nudliček. A co takhle nudle s mákem?


Navíc, máte-li rádi sladké, se spiralizérem si pohodlně připravíte i nudle ovocné. Pomůže Vám vyrobit ze zeleniny nebo ovoce dlouhé špagety, které nejenom ozvláštní vaše talíře, ale také vás pobaví. Nakonec tím, že potravinám různě měníme tvar, tak jim částěčně měníme i jejich chuď.


Tento spiralizér (někdy nazývaný špagetovač ) je perfektní doplňek do vaší kuchyně na výrobu nudlí a špaget ze zeleniny nebo ovoce.

Lze je využít také pro ozdobu zeleninových i ovocných salátů, domácí výrobu spirálových chipsů z brambor, zeleninových špaget a různě širokých nudlí. Kráječe ovoce a zeleniny ) Hodnocení produktu:. Spiromat dokáže různé druhy ovoce a zeleniny krájet na dlouhé. Naposledy upraveno: 30.


Potom si pořiďte praktický spiralizér. Stačí ji upéct či uvařit a pak už jen servírovat její speciální dužninu. Jde o neocenitelného pomocníka do domácnosti za výhodnou cenu.


Tento spiralizér (niekedy nazívaní spirulizér na špagety, špagetovač ) je perfektný doplnok do vašej kuchyne na výrobu rezancov a špagiet zo zeleniny alebo ovocia. Ak použite len nôž, id eo pomerne prácnu prípravu. Můžeme tedy s čistým svědomím prohlásit, že spiralizér HANDY je momentálně nejlepším výrobkem ve své kategorii na trhu. Se spiralizérem HANDY připravíte snadno a rychle druhy ozdobných spirál ze zeleniny nebo ovoce, a sice tenké nudličky o síle 2xmm, silnější špagety 3xmm a spirálové plátky o síle. Zpracování ovoce a zeleniny.


Louskáčky a odpeckovače. Struhadla, kráječe, pasírovače skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tescoma, Banquet, Tefal a dalších.


S tromi rýchlo a ľahko vymeniteľnými nožmi môžete sa spiralizérem rýchlo a jednoducho vytvoriť svoje obľúbené jedlá pre svoju rodinu a priateľov vo veľmi. S tímto kráječem nakrájíte ovoce nebo zeleninu snadno a rychle a.

Přepis videa Ahoj, tady je Marky, ráda bych vám představila našeho nového domácího mazlíka. Je to spiralizér nebo-li špagetovač , a je úplně perfektní na dělání krásných dlouhých nudlí, třeba na špagety s rajčatovým nebo avokádo-mangovým pestem. Stačí, keď nasadíte čepeľ, vložíte zeleninu alebo ovocie a potom už iba otáčate kľukou a sledujete, ako zo špiralizéra padajú pestrofarebné špagety. Pořiďte si speciální přístroj zvaný spiralizér , jenž je vhodný do domácností i restaurací , a získejte čas, který můžete využít na něco jiného.


Během používání je spiralizér HANDY přichycen na plochu kuchyňské linky účinnou přísavkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky