čtvrtek 1. února 2018

Canpol babies krmící síťka na ovoce

Vhodná zejména při přechodu z tekuté stravy na pevnou. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Eliminuje riziko zadušení dítěte kousky nedůkladně rozkousané potravy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Síťka slouží k bezpečnému podávání nejen čerstvého ovoce , ale také zeleniny, sýrů nebo pečiva. Síťky slouží k bezpečnému podávání nejen čerstvého ovoce , ale také zeleniny, sýrů nebo pečiva. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kroužek se snadno drží v malých ručičkách. Náhradní síťky jsou určeny výhradně k použití s úchytem k výrobku kat. Těšínská 8 Slezská Ostrava, tel.

Slouží k bezpečnému krmení dítěte. Do síťky můžete dát ovoce ,zeleninu nebo sušenku. Je zvláště užitečné při přechodu z tekuté stravy na pevnou. Milé maminky a tatínkové.


Aktuální provoz obchodů a e-shopu v režimu vládních nařízení. Ostatní pomůcky pro krmení. ZDARMA dárky ke každému nákupu. Každý měsíc nové slevové kampaně a dárkové akce k nejoblíbenějším produktům. Návod k údržbě: Před prvním a každým dalším použitím umyjte všechny části v horké vodě.


Vhodné zejména při přechodu z tekuté stravy na pevnou. Kojenecké a dětské oblečení. Autosedačky, nábytek, vybavení do postýlek. Silikonová krmící síťka ). Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Popis: Pouze vybalené, nepoužité.

Vhodné pro měkčí druhy ovoce - banán, broskev, meruňka, svestky ad. Skladem 14- Kč Vybrat variantu K výběru varianty. Praktické doplňky pro skladování jídla kojenců a malých dětí. Canpol babies krmící síťka na ovoce. Síťky na ovoce pro děti, krmící kapsičky, zásobníky na jídlo a další doplňky.


Kamenná prodejna Brno ulice Božetěchova 97a. Dětská krmící síťka na potraviny Akuku. JANÉ síťka na ovoce nabízí možnost dětem vstoupit do světa nových chutí.


Pomůže mu začít ochutnávat nová jídla a chutě bez nebezpečí, že se udusí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky