úterý 6. února 2018

Digestoř do restaurace

Jídlonosič profesionální nerez 3x 8lt. Vyberte si u nás svou novou digestoř do kuchyně a využijte naše služby. Zaměříme, namontujeme, zapojíme. Digestoře Praha - eshop a kamenná prodejna. Pro více informací o nerezových digestořích nebo pro zpracování cenové nabídky kontaktujte naše obchodní oddělení.


Gastro sortiment stále rozšiřujeme o nové zboží.

Kvalitní digestoř takovým kalibrem být dokáže. Kromě odsátí zápachu navíc přisvítí na pracovní ploše a je také výrazným designovým doplňkem. Velmi robustní provedení - silná kvalitní nerez. Recirkulační digestoř je vhodná pro místnosti bez komína či šachty. Odsávaný vzduch je veden přes filtry, které zachytí nečistoty a mastnotu, poté se přečištěný vrací zpět do místnosti.


Filtry je třeba pravidelně měnit nebo čistit. Kvůli tomu má recirkulační digestoř znatelně vyšší provozní náklady. Kuchyňská digestoř je určena k odvodu zápachu a par vznikajících během provozu v kuchyni.


Rozlišujeme dva základní druhy digestoří.

Vystavit v této kategorii. Aukro Podnikání a Průmysl Gastronomie, Hotel Kuchyňský inventář. Funguje tak, že vzduch z centrální části přesměrovává do vnějších rohů a. K její instalaci není zapotřebí žádných úprav na stěně, vyjma odtahového otvoru na. Na trhu jsou však také k dostání varianty, které je možné prakticky namontovat do rohu. Vítejte na stránkách společnosti ČEKO IMPORT a. Již let jsme zodpovědný a spolehlivý dodavatel digestoří, ventilační techniky a řady dalších elektrospotřebičů do vašich domácností.


Každá digestoř obsahuje elektrický ventilátor. Když hovoříme o výkonu kuchyňské digestoře, nemyslí se tím výkon resp. Do gastro jako jsou restaurace , jídelny, vývařovny, bufety, občerstvení, grily, pizzerie, keb. Odsavače par MORA nové generace vám nabízí všechny typy odsavačů dle vašich preferencí a dispozic kuchyně Vybrat můžete komínový, vertikální, ostrůvkový, teleskopický nebo podstavný odsavač.


Jen naujasněnou, nemusíte se urážet, když to víte :D) Neděle večer, ideální čas na rodinnou večeři. Vyjeli jsme kolem šesté z Mortonu, ve čtvrt na sedm jsme byli v Peorii (větší město, teda na jejich poměry). Restaurace se jmenovala HIBACHI. Spolu se silným estetickým rozměrem, pětiletou zárukou a mnohaletou tradicí jsou digestoře Faber tou nejlepší volbou do Vaší kuchyně. Vývod do venkovního prostředí odtahovým potrubím, ventilační šachtou, komínem (ve kterém se netopí) či světlíkem.


Potrubí by mělo být z materiálu, který je uvnitř hladký. Cena dopravy - 180Kč s DPH. Jeden kus = jedna zásilka Max.

Zásilka nemůže být na paletě! Odpadkové koše do kuchyně: roura do komína: vložkování starých komínů ceník: průměry vložek vyvložkování ko. Ne každý chce mít ve své kuchyni digestoř na očích. Proto v naší nabídce najdete i vestavné digestoře, které bez problému splynou se zbytkem kuchyně.


Navštivte naše stránky a prohlédněte si různé modely s různými funkcemi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky