středa 7. února 2018

Clatronic kg 3487 návod

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. All manuals on ManualsCat. Kontaktní gril umožňuje připravovat maso, zeleninu, ryby nebo třeba panini, a to vše zcela bez nutnosti použití dodatečného tuku, díky čemuž mohou být takto připravené pokrmy velmi zdravé. Jeho nepřilnavý povrch je vybaven extra hlubokými drážkami pro odvod přebytečného tuku.


Velká tepelně izolovaná rukojeť zajistí pohodlnou a bezpečnou manipulaci. Kanálek pro odtok tuku je opatřen odnímatelnou zásobní miskou. Grilovací plocha má nepřilnavý povrch s extra hlubokými drážkami pro odvod přebytečného tuku s odnímatelnou zásobní miskou. Robustní konstrukce z nerezové oceli s pevnou rukojetí zapadne stylisticky optimálně do každé profesionální kuchyně. Gril je vhodný i pro přípravu panini, steaků, ryb a zeleniny.


Obě nepřilnavé grilovací desky silně. Kanálik na odtok tuku je vybavený odnímateľnou zásobnou miskou. Konstrukce grilu kontaktní gril Druh gril.


Veľká tepelne izolovaná rukoväť zaistí pohodlnú a bezpečnú manipuláciu. Termostat ano Celý popis a technické parametry. Jeho nepriľnavý povrch je vybavený extra hlbokými drážkami pre odvod prebytočného tuku. Návod k produktu (46 kB) Clatronic. Kanálik pre odtok tuku je opatrený odnímateľnou zásobnou miskou.


Kontaktný gril umožňuje pripravovať mäso, zeleninu, ryby alebo napríklad panini, a to všetko bez nutnosti použitia dodatočného tuku, vďaka čomu môžu byť takto pripravené pokrmy veľmi zdravé. Lankytojų nuomonių, komentarų, patarimų ir pan. Nuomones ir komentarus rašo Pigu. Grilovacia plocha mánbsp;nepriľnavý povrch s extra hlbokými drážkami pre odvod prebytočného tuku s odnímateľnou zásobnou miskou. Zboží je v kategorii Elektrické grily.


Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže. Zjištěte si doporučení a recenze od zákazníků na srovnávači heureka. Na webu si můžete i srovnat ceny produktu od kvalitního dodavatele Clatronic a více e-shopů jako je např. Kontaktní gril pro oboustranné grilování bez tuku Vhodný i pro přípravu panini, steaků, ryb, zeleniny atd.


Toaster pro sendviče. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Ydersiden er holdt i rustfrit stål og du kan nemt regulere grillens temperatur på termostaten.


Grillfladerne er med nonstick-belægning, så maden ikke hænger fast og. Külföldi áfával forgalmazó boltok ajánlatai (vélemény) Szlovákia. Nasza baza danych zawiera. Dál už hledat nemusíte! Kas otsite internetist soodsamaid hindu?


Võrrelge erinevate e-poodide hindu, leidke soodsaim ja säästke raha! W, Hnětení, Regulace rychlosti, 0. Stačí vybrat značku vyrábějící váš spotřebič a následně typ produktu a vyplnit krátký objednávkový formulář. Přístroj obsahuje pět rychlostních stupňů, které lze.


Můžete také použít vyhledávací pole, kam můžete zadat název spotřebiče, pro který český návod sháníte. Pokud český návod nenajdete, můžete vyplnit univerzální objednávkový formulář. Сегодня я расскажу и покажу что это за чудо.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky