pondělí 12. února 2018

Nano pěna original

Aktivní pěna uklízí povrch sama, díky tomu se už nikdy nemusíte ptát “Jak vyčistit hladké povrchy? Unsubscribe from Rudolf Vágo? S vysokým leskem totiž získáte i několik měsíců ochrany, díky které povrch snadno otřete jen obyčejnou vodou.


Každý den poprskané umyvadlo a zrcadlo od mých dvou ratolestí teď stačí otřít mokrým cípem ručníku a otřít kapky. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Bez ní bych už uklízet nechtěla. Roky mě štvalo, že něco vyčistím a za chvilku můžu začít znovu. Použiju ji párkrát do roka, ne jako dřív, když jsem chodila po domě s krabicí saponátů a leštěnek.


Takto ošetřené povrchy si déle udrží lesk a snadněji se udržují, čistí. Teď uklízím většinou jenom s. Výsledky úklidu jsou i přes minimální časovou náročnost trvale brilantní. Vodní kámen, šmouhy, špinavé dlaždice, vana, sprchový kout.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. To znamená, že po zaschnutí kapek sice na povrchu zůstane zdánlivě uchycená nečistota, ale k jejímu odstranění již nebude zapotřebí zvýšeného úsilí a mnoha čistících přípravků. Ideální jako dárek do domácnosti i do garáže! Ekologické dezinfekční prostředky) Hodnocení produktu: ().


JAK ODSTRANIT ZATUCHLINU Jste provozovatelem nebo majitelem staršího domu, chaty,bytu,provozovny,. AKCE CHCI CELOU BEDNU Díky nanotechnologii a německé kvalitě už nemusíte používat chemické přípravky. Univerzální čistící a impregnační prostředek pro hladké a nesavé povrchy na principu moderní nanotechnologie. This Pin was discovered by Vlasta Kráčmarová.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Pak už stačí jen občas vlhký hadřík :-)Čistící a současně impregnační pěna s výhodami moderní nanotechnologie. Váš zájem o nano -impregnace značí, že máte zájem o moderní a bezpečnou ochranu povrchů, zajímají Vás úspory času, práce i peněz. Original na AAA POPTÁVKA. Ochranný čistič Nano Pěna je Váš nejnovější prostředek v boji se špínou, otisky prstů, mastnotou, povlakem vodního kamene, nebo i špinavým autem.


Nanopěna zároveň s aktivním vyčistěním dodá povrchu na několik měsíců i účinnou ochranu před znečistěním a vysoký lesk. NanoPěna aktivně čistí a chrání nano efektem na dlouhou dobu. Současně se snadným vyčištěním vzniká na povrchu nano -vrstva, která dlouhodobě chrání a leští ošetřenou plochu.


Maminky vědí, že Nano Pěna stojí na eMiminu nejméně.

NANO PĚNA original NANO PĚNA HOME. Všimněte si oživení laku, jakého dosáhne Nano Pěna bez vody a jakékoli běžné chemie. Tento stav budete snadno udržovat několik měsíců jen otřením vlhkým hadříkem, nebo jízdou v dešti. Výhody: antibakteriální čistící efekt aktivní pěna usnadní úklid ochraňuje nano -impregnací dodá vysoký lesk bez náročné práce zabrání dalšímu ušpinění a stárnutí povrchu pokročilá německá nanotechnologie let na trhu v ČR a let v EU Návod k použití: Po protřepání jednoduše nastříkneme Nanopěnu na.


Nezanechává šmouhy, důkladně odmašťuje sklo a předchází skvrnám. Hlídat podobné - Vyprodáno. Jednoduché čistění domácnosti i auta díky revoluční NanoPěně.


Přípravky na čištění plastů Pěna Sada pro čištění Slevomat. NanoPěna je (antibakteriální) čistič a zároveň impregnační aktivní pěna na základě moderní nanotechnologie. Nano pěna na jednoduché čištění a vysoký lesk. NanoPěna je Váš nejnovější prostředek v boji se špínou, otisky prstů, mastnotou, povlakem vodního kamene, nebo i špinavým autem, zamlženým čelním sklem atd.


Na našich stránkách se seznámíte s novými možnostmi využití nano -impregnací ve Vašem oboru a přesvědčíte se o tom, že vhodně aplikované nano -povrchy ušetří mnoho Vaší práce, peněz i drahocenného času. Společnost NANO SERVICE,s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky