úterý 13. února 2018

Plynová smažící pánev bazar

Plynová smažící pánev o objemu 80l - zemní plyn zemní plyn pánev je po kontrole a plně funkční objem kapaliny cca. Gastro bazar použitých nebo starších strojů a zařízení v nabídce buď v původním stavu nebo po dílenské opravě. Prodám profi smažící pánev značky Frimax, robustní poctiví stroj, součástí pánve je i výkonné odsávání takže není nutní řešit např.


Smažící pánve , Gastro- bazar. Tento web používá soubory cookie.

Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Nacházíte se v poptávkovém systému. Ceny výrobků, které zde naleznete jsou ceny základní. Uvedené ceny jsou bez DPH. Podle druhu a objemu poptávky vám připravíme nabídku v zajímavých cenách- :) jen pro Vás.


Skladba jednotlivých nabídkových listů je sestavena tak, aby reprezentovala. Zejména pro stánkaře, catering a různé typy rychlo občerstvení. Stolní smažící plynová pánev Lotus, obsah litrů.

Nerezové profesionální provedení do kuchyně popř. Ve smažících pánvích je možné připravovat i základy pro výrobu omáček , gulášů a vaření různých pokrmů. Kotel varný elektrický 150l KE 22. Pánev smažící elektrická. SMAŽÍCÍ PÁNVE, Gastro-netshop.


Objednávka zpětné vazby. Zadejte telefonní číslo nebo e-mail. Náš správce vám zavolá do minut. Skládají se z horní části a podstavce. Horní část tvoří sklopná nádoba s celoplošně vyhřívaným dnem o síle mm.


Sklopná nádoba s kulatými vnitřními rohy je vyrobena z korundem otryskaného nerezu, která je odolná proti korozívním účinkům vody a soli. Málo použitá - vařily se v ní jenom knedlíky. Profesionální sklopná elektrická pánev české výroby do gastronomických provozů na smažení, fritování, vaření knedlíků, polévek, gulášů apod.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Plynové smažící pánve slouží ke smažení, fritování a opékání pokrmů, připravu základů omáček, gulášů atd. Vybírejte z inzerátů.


Elektro - Multifunkcni panev bazar.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. U dodavatele : 3-dnů ks. Nerezová vana má objem 80l, dno sklopné pánve je ze speciální teplovodné oceli RAEX o tloušťce 12mm.


Plynová výklopná smažící pánev MODULAR s nerezovou vanou o objemu litrů. Spotřebiče řady Pratika vynikají svou spolehlivostí, ergonomií a kvalitním nerezovým provedením. Díky své univerzálnosti a spolehlivosti najdou uplatnění v jakékoliv kuchyni. Při objednávání uvedťe typ plynu.


Plynová pánev se hořáky se perfektně hodí do jakéhokoliv prostředí. Ať už vaříte pro kohokoliv, kdekoliv a jakkoliv, pak tuto pánev v pohodě upotřebíte. GASTRO BAZAR WEB PRO RESTAURACE NOVINKY. Napouštěcí ramínko, manuální vykláp. Pro rychlé smažení, grilování a pečení, a to i bez tuku.


Poklice s termostatem, přibodované ucha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky