čtvrtek 8. února 2018

Grilovací pánev tefal

Značku Tefal naleznete skladem na Chefshop. Tefal je lídrem ve výrobě kuchyňských spotřebičů, nádobí, kuchyňského náčiní atd. Klade důraz na bezpečnost, spolehlivost, respektuje životní prostředí.


Každý den hledá nové inovace a pokrok k dokonalosti. Pánve Tefal poskytují špičkovou kvalitu a inovativní přístup pro usnadnění každodenního vaření. Jak rozpálit grilovací pánev Tefal na optimální teplotu, vám poradí Thermo Spot - červený bod uprostřed pánve.


Wok a hluboká pánev Tefal vám pomohou s přípravou pokrmů napříč všemi světovými kuchyněmi. Vybírejte si Pánve Tefal podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Prvotřídní grilovací pánev , ve které můžete bez omezení vařit na plotně sporáku a zároveň ji dát do trouby a naplno v ní péct, grilovat či zapékat. Pánve jsou jedním z nepostradatelných pomocníků v každé kuchyni. Má ergonomickou rukojeť a silné dno s diskem z nerezové oceli.


Grilovací pánev tefal

Pánev je vhodná pro všechny typy sporáků včetně indukce. Dobře provedená palačinková pánev s kvalitní povrchovou úpravou a odolnou rukojetí z nerezu. Pro svůj malý průměr ovšem není vhodná do větších domácností: Pánev s jednoznačně nejlepším designem, ale i perfektními vlastnostmi. Prakticky nesmrtelná kombinace litinového těla a dřevěné rukojeti, která udělá radost. Vnější povrch pánve je čer.


Indikátor Thermo-Spot vás upozorní, že je pánev dostatečně horká a připravená k vaření. Kompatibilní se všemi tepelnými zdroji včetně indukce. Vhodná i pro použití v troubě do 2°C a poklice 1°C. Díky povrchu je odolná vůči poškrábání a žáruvzdorná do 2stupňů. Grilovací pánev s mramorovým povrchem je vyrobena z tlakově litého hliníku a také má nepřilnavý povrch.


Grilovací pánev tefal

Péče o tuto pánev není náročná a kromě toho je i šetrná k vitaminům a vhodná pro vaření bez tuku. Pruhy se vypálí na maso nebo na zeleninu, kterou na ní připravujete, a tak budete mít pocit, že jste jídlo přinesli rovnou z venkovního grilu. Tefal Pánev COOK´CLEAN grilovací x cm. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Grilování je více než jen příprava jídla. A pokud máte dobrou grilovací pánev , nemusíte se mu oddávat jen v létě. Grilovací pánve se vyznačují speciálními drážkami na dně, které imitují běžnou grilovací mřížku.


Grilovací pánev tefal

Mezi drážkami se zachytí tuk a šťáva z masa, a navíc se maso nepřichytí ke dnu. S pánví se lehce manipuluje díky velké XXL ergonomické rukojeti, která vám padne do ruky. Hluboký tvar pánve navíc umožní i přípravy výpeků a omáček. Hodnocení produktu: 1. Titanium Extra, indikátor teploty Thermo-Spot, vhodná do trouby až do 175°C, kompatibilní se všemi.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky