čtvrtek 1. února 2018

Drzak na knihy

Cestovatelský držák na knihu drží knihu otevřenou, dokud čtete. Sedí na všechny nejpoužívanější. Speciálně navržený pro velké knihy nebo manuály. Dvě nastavitelné svorky, které udržují knihu na potřebné straně. Stojan, pokud se nepoužívá, může být složen.


Lampička na knihu je skvělým společníkem pro takové večery, když už ostatní spí a nechcete zbytečně svítit velkým světlem.

Lampičku jednoduše přichyťte ke knize pomocí klipu a budete mít volné ruce na držení knihy. Na čtení si hezky posvítíte a navíc nebudete nikoho rušit. Zapíná se stiskem tlačítka na boku a. Klarfit Panda, držák na tablet, bambus, ergonomický, včetně e- knihy s recepty. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V katalogu nemáme podrobnější informace o drzak na knihy.

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Nacházíte se zde: Domů Dárky Doplňky ke knize Zarážky na knihy.


Držák na knihu - Fialový. Poslední den školy se musí náležitě oslavit, proto u nás vyhlašujeme týden odměn! Přineste vysvědčení k nám do prodejny a za každou jedničku vám dáme slevu na veškerý sortiment JOBE.


Akce Každá korunka dobrá! Natáhněte držák na knihu tak, aby větší smyčka byla umístěna na hrubší straně, když dosáhnete stře můžete natáhnout druhou smyčku. Pro otočení strany nadzvedněte pravou stranu zpod smyčky, obraťte ji a zaštrčte ji pod smyčku na levé straně. Udrží až mm hrubou vrstvu. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt Drzak na knihu do postele.


Super dárek pro všechny milovníky knih. Znáte situace, kdy se chcete dívat na video nebo surfovat po internetu, ale ruce už nadále nechtějí telefon udržet? Tento nastavitelný držák na telefon bude vaším pomocníkem, kterého v takových chvílích oceníte. Perfektní pomůcka na focení fotografií, čtení oblíbené knihy nebo šikovný držák GPS navigace.


Stylové zarážky na knihy - Opírající se muži. Pokud hledáte vhodný dárek pro náruživé čtenáře, s bytelnými zarážkami na knihy nešlápnete vedle.

Prozkoumejte nástěnku „ drzak stojan na knihy “ uživatele sijetosemnou na Pinterestu. Podívejte se na další nápady na téma Knihy , Akustická kytara a Pánský pokoj. Nemáte dosud uživatelský účet na Dobré knihy. Registrace na stránky dobre-hnihy. Vám přináší řadu výhod.


Krom zrychleného nákupu jsme pro Vás připravili řadu dalších funkcí, které využijete nejen při nakupování na našem eshopu. Věrnostní program, v rámci kterého máte možnost zdarma získávat celou řadu atraktivních dárků, chápeme jako odměnu zákazníkovi, který u nás pravidelně nakupuje knihy , a rádi bychom touto formou poděkovali za jeho přízeň. Vážení zákazníci, knihy si u nás můžete nadále objednávat s doručením Českou poštou, GLS či aktualizovanou Zásilkovnou. Tyto objednávky vyřizujeme v běžném režimu, stejně tak nákup e-knih a dalších elektronických produktů.


S teleskopickými rameny pro malé a střední knihy. Milujete čtení a těžko si bez něho dokážete představit život? Ať už jedete do školy, do práce, na výlet nebo dovolenou, ve vaší t. Pořiďte si držák na knížku, který drží knihu rozevřenou a umožňuje snadné otáčení stránek.


V balení jsou druhy držáků - na větší a menší knihu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky