úterý 20. února 2018

Japonské nože hattori

K těm nejkvalitnějším a nejznámějším patří značka Kanetsune z nožířského města Seki City. Jejich prvotnim znakem je velmi nizký uhel nabroušení čepele, obvykle okolo stupňů. Pro srovnání, evropské kuchyňské nože jsou obvykle broušeny pod úhlem stupňů. Vstúpte do klubu výnimočných.


Nippon Knives vám ponúka vstupenku do klubu 50. O špecializácii mesta Seki hovorí skutočnosť, že miestneho priemyslu patrí nožiarstvu.

Sídli tu mnoho významných výrobcov zvučných značiek ako napríklad Masahiro, Kasumi, Mcusta-Zanmai, Hattori a mnoho iných. Nakupujte finské nože Puukko, EDC nože a lovecké nože u společnosti Lamnia. Všechny nejlepší značky: Böker, Viper, Fox, Kauhava a mnoho dalších.


Nejsou náročné na údržbu. Pokud hledáte nože vyrobené z těch nejlepších materiálů, které se minimálně tupí, rozhodně si prohlédněte námi nabízené japonské kuchyňské nože. Investice do jejich pořízení nebudete litovat.


Originální japonské kuchyňské nože MAC. Svět těchto nožů nás okouzlil a stal se naší vášní, kterou chceme „infikovat” ty, kteří, oceňují nejvyšší kvalitu provedení, odolnost, fenomenální ostrost a stylový design. Hoblíky - japonské hoblíky (Kanna) Plochy materiálu upravené tradičními japonskými hoblíky vynikají svojí přirozenou krásou.

Tyto nástroje zaujmou prostotou zpracování. Kvalitní japonské kuchyňské nože , brusné kameny, příslušenství. Unikátní design a pravá japonská kvalita, to jsou nože MINOVA. Designově unikátní čepele kombinují vzhled tradičních tvarů s moderními prvky a jsou vyrobeny z velmi kvalitní oceli VG-10.


Vysoká tvrdost oceli s. Od značky Mcusta Vám nabízím jak kvalitní zavírací nože , tak i kuchařské nože Mcusta ZANMAI. Svým zákazníkům nabízím kvalitní servis. U Mcusty nabízím - kvalitní ruční ostření - náhradní díly jakou jsou např.


Eshop provozuji při klasickém. V naší nabídce naleznete santoku, gyutoh, sujihiki, nakiri nebo yanagiba nůž precizního zpracování tradičních německých výrobců ze Solingenu. Nejlepší kované nože máme od značek F. DICK, WUSTHOF a Zwilling.


Sousední provincie Koga je rodištěm Ninjutsu a ninjů. V tomto prostředí z Hattoriho vyrostl vynikající bojovník. První bitvu vyhrál ve věku pouhých let a rychle začal sklízet chválu a uznání. Dřevěný blok se zapuštěným magnetem na sedm nožů vyrobený z kvalitního dubového dřeva a lakovaným povrchem.


Blok umožňuje přehledné a bezpečné uložení kuchyňských nožů a zaručí tak jejich dokonalou ochranu ostří. Tento dřevěný blok na nože je ideálním doplňkem a praktickým pomocníkem pro jakoukoliv kuchyň. Hattori vyrůstal jako vynikající bojovník a rychle začal sklízet chválu a uznání.

Ultra-ostré nože s velmi dlouhou životností a ergonomicky tvarovaná rukojeť vám umožní pracovat pohodlně a přesně. ZANMAI je v japonštině výrazem pro luxus. Japonská truhlářská dláta. A právě toto slovo je správným synonymem pro kuchyňské nože ZANMAI. Veškerá produkce této značky je soustředěna v japonském městě Seki, kde má nožířství historii již od.


Sekiryu Sashimi Knife Lux – Skladem. Z celoevropského pohledu je ojedinělá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky