úterý 27. února 2018

Beko pračka programy

Beko pračka programy

SLIM pračka je vybavená párou, která usnadňuje odstranění skvrn a chrání prádlo před zmačkáním. Díky Bluetooth a funkci HomeWhiz navíc můžete stáhnout další prací programy. Ať už chcete, aby vaše oblíbená košile dlouho vydržela nebo aby vaše tmavé oblečení nevybledlo, pračka Beko si hravě poradí s obojím. Se speciálními programy na košile, tmavé prádlo a programem pro ruční praní bude všechno oblečení dokonale a šetrně vyprané.


Końcówka programu,który trwa ok godz. Niestety wlałem płyn tylko do szufladki na pranie główne a wypłukało go po wstępnym. W zasadniczym już była tylko s. Domácí spotřebiče Beko , to jsou spotřebiče ověřené kvality za přijatelnou cenu. Podívejte se na naší širokou nabídku. Navíc je vybavena funkcí odloženého startu, který vám umožní přesně nastavit čas praní.


Dopřejte svému prádlu perfektní péči. Volně stojící pračka nabízí řadu inovativních technologií, které dokáží účinně odstranit skvrny a zároveň textilie ochrání. Tomu napomáhá i materiál bubnu, který prádlo neničí.


My Slováci si obľúbime – základné programy a tie využívame aj keď je to len zlomok možností práčky. Pre dokonalé výsledky odstraňovania škvŕn je však vhodné programy kombinovať podľa textílie, hrúbky, farieb, háklivosti materiálu atď. Je vybavena pracími programy , kontrolou vyváženosti prádla a dětským bezpečnostním zámkem. Výhodou pračky s předním plněním je skutečnost, že ji můžete umístit do koupelny, pod pracovní desku i jako vestavbu do kuchyňské linky. Pračka pro náročné uživatele.


Je sice širší než pračka s horním plněním, na druhou stranu vám na vrchní straně nabídne nějaký ten odkládací prostor navíc. Prací cyklus vlna sa vyznačuje extrémne šetrnou starostlivosťou. Odevy vyperie ešte šetrnejšie, ako keby ste ich prali v ruke. Elektro - Beko pracka bazár.


Beko pračka programy

Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Všechny prací programy jsou navrženy tak, aby spotřebovaly minimální množství energie a zachovaly vysokou účinnost praní. Praní a sušení prádla ve vámi zvolený čas se stane hračkou a budete ho mít vždy pod kontrolou. Navíc si s touto smart aplikací můžete stáhnout další programy.


Beko pračka programy

Oproti průměru je tento model levnější až o několik set korun ročně. Z parametrů je trochu slabší její. Hloubka pračky je pouhých cm. Inteligentní programy i technologie AquaFusion umožňuje skoro na 1 využít prací prostředek (neodplaví se při vypuštění vody do odpadu). Díky technologii AquaFusion si můžete být jistí, že pračka využije celých 1 pracího prášku.


Předem plněná automatická pračka potěší příjemnou cenou, řadou funkcí pro ty nejlepší výsledky a nízkou energetickou náročností. Nabízí i programy na praní citlivých materiálů. Programy pro každou situaci: S chytrými pračkami Beko se už nemusíte bát o své oblíbené oblečení. Vďaka invertorovému motoru Pro Smart umožňuje skrátenie pracieho cyklu za zachovania vysokého výkonu.


Předem plněná pračka BEKO s pracími programy na ruční praní, Denní Express, Xpress super short, technologiemi DrumClean, Woolmark a Hi-tech topením, Sušička s technologiemi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky