čtvrtek 8. února 2018

Čistící přípravky s nanotechnologií

BESTCLEAN - Čistící přípravky s nanotechnologií pro profesionální úklid vysoká čistící schopnost přípravků vysoké ředění ochrana porvchů proti. Běžné čističe vodní kámen sice odstraní, ale povrch nijak dále nechrání. V místech, kde dochází k častému kontaktu s vodou, se tak může usazovat vodní kámen již pár dní od vyčištění.


Nano čistící prostředky tvoří revoluci v odstraňování vodního kamene. Jak na auto bez škrábanců?

NANO kosmetikou od firmy Koch Nano kosmetika je velmi užitečná pro všechny milovníky krásných a naleštěných automobilů, kteří vědí, jak svou pýchu kvalitně ochránit před vnějšími vlivy. Průmyslový, vysoce účinný, vodou ředitelný. Jedinou aplikací mycího roztoku se povrch stává dokonale vyčištěným a zároveň skvěle chráněným.


Uklizený povrch je odolnější proti bakteriím, méně se špiní a snadněji se tak uklízí. NANOTECHNOLOGIE ČISTÍCÍ PŘÍPRAVKY NANOTECHNOLOGIE - BESTCLEAN čistící přípravky s nanotechnologií s vysokou. Cif Professional Business Solution Cif Professional Business Solution řada profesionálních čistících prostředků Cif Professional. Nano pěna čistí, leští, impregnuje a konzervuje nejrůznější nesavé povrchy.


Už jste možná někdy slyšeli pojem „lotosový efekt“.

Pokud totiž v přírodě pozorujete lotos, zjistíte, že je stále čistý – voda se na něm neudrží, stéká a bere s sebou i všechnu případnou špínu. A přesně tak se budou chovat materiály ošetřené přípravky s nanotechnologií. Vysoká koncentrace a snadné ředění. Ochrana povrchů proti usazování nečistot.


Univerzální čistící přípravek s revoluční nanotechnologií , určený k čištění brýlí, monitoru, displeje telefonu, oken, zrcadel a dalších. Wheel Shiel ml Prostředek k ochraně nerezových, hliníkových a chromovaných povrchů proti účinkům změn teplot, povětrnostních podmínek a vlivu agresívních chemických vlivů (kyselé deště, chemické prostředky). Uni Shiel 1ml Vhodný zejména k mytí karoserií vozidel, podlah, sanitární keramiky a dalších přírodních materiálů. Sidolux Window Nano Code Arctic, čisticí prostředek na okna s nanotechnologií , 5ml Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Tyto přípravky umožňují poskytnout běžným povrchům miliony let známé přírodní vlastnosti, které by jinak nemohly získat. Když kapky vody stékají po lotosovém listu, berou s sebou veškeré kontaminujících částice, které ho znečistily a rostlina je tak stále čistá. Nejlepším příkladem může být známá rostlina lotos.


NANOPROTECH Auto Moto ELECTRIC 75ml. Nanoprotech Auto Moto Electric ochraňuje elektrické kontakty před oxidací a vlhkostí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dokonale také připraví povrch na ošetření nanotechnologií.

Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich. Všechny používané přípravky Chemical Guys jsou PH neutrální a dokonale čistí znečištěné povrchy. Bestclean s nanotechnologií Bydlím ve velkém domě se spoustou oken a jejich mytí je pro mě utrpením.


Kamarádka mi doporučila uklizenoshop. Přípravky na mytí nádob. House čistič oken a skel 500ml s nanotechnologií Kód:. Hodnocení produktu:. Má výborné čistící ,odmašťovací a leštící vlastnosti.


Tyto přípravky v sobě kombinují čistící prostředek a po nanesení povrch získá i antistatické vlastnosti. Na zlepšení našich služeb používáme cookies. Odpudivost vody a nečistot je jednou z vlastností revoluční nanokosmetiky PIKATEC. Aplikace se provádí na skla, karoserii a disky kol.


Spoluprací s námi a nákupem produktů v našem internetovém obchodě podpoříte kolektiv zaměstnanců které práce baví a na jejich práci to je znát. U nás je kolektiv tvořený více než z osobami zdravotně znevýhodněnými na trhu práce. Také díky vám mají práci a mohou se realizovat a plnit si své sny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky