pondělí 19. února 2018

Ruční pračka orion twister

Pračka Twister s funkcí praní, ždímání a máchaní je ekonomická, šetří energii i vodu. Snadno přenosná, ovládaná pomocí pedálu. Plně nahrazuje automatické nebo únavné ruční praní. Využijete ji všude tam, kde není přívod el.


Ideální na chalupu, táboření, výlety s dětmi. Prenosná pračka UH Twister šetrí vašu emergiu a vodu! Plne nahrádza automatické alebo.


Orion UH Twister ruční pračka Přenosná pračka UH Twister šetří Vaši energii a vodu! Uvnitř je zabudovaný košík, do kterého naskládáte prádlo. Do pračky nalijete vodu a přidáte prací prášek.


Nejlevnější e-shop GASTROMEX s. Zboží za akční ceny, slevy. Akčné ceny a najlepšie ceny na Najlepsie-ceny. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Skvěle nahradí automatické či ruční prání a navíc je velmi ekonomická, protože šetří energii i vodu.


Ovládá se lehce pomocí pedálu. Momentálně očekávejte standardní dobu doručení 2-dny. Ideálne na chalupu, táborenie, výlety s deťmi.


Stačí do práčky naliať vodu, pridať saponát a roztočiť. Ruční pračka prý podle návodu prádlo nevypere, navíc se špatně rozebírá 24. Pračka , která ke svému chodu nepotřebuje elektřinu - to by mohl být ideální pomocník na dovolenou. Ostatní - Rucni pracka bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. V Práčke a žmýkačke UH TWISTER je možné bielizeň aj vypláchať aj vyžmýkať bez úmorného ručného prania, zničených rúk a namáhavého zohýbania sa nad lavórom. Mini práčka je prenosná, môžete ju používať aj tam kde nieje elektrika.


Zoradiť podľa: Najnižšej ceny šipka dolů. Práčka a žmýkačka UH TWISTER má funkciu prania plákania a žmýkania. Do oblíbených Strážiť cenu Opýtať sa.


V kategórii práčky nájdete predom, alebo vrchom plnené práčky, práčky vstavané a úzke práčky typu SLIM, ale aj rôzne mini práčky vhodné do menších. Pračka funguje na stejném principu jako tradiční valcha. Nejmenší přenosná ruční pračka je velmi skladná a přitom efektivní.


Inzerát Ruční tlaková pračka na inzertním serveru Bazák. Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky