středa 21. února 2018

Parní hrnec eta 1134 calderon

Disponuje dvěma nádobami o objemu l, které vystačí na přípravu pokrmů i Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká Na Velký pátek (1.) mají naše pobočky otevřeno kromě Příbrami. Tento produkt se již neprodává Již není v nabídce. Super rychlý parní hrnec s unikátní konstrukcí zásobníku vody vytvoří páru již za sekund!


Oproti běžným parním hrncům ETA Calderon Vital ušetří při vaření až vašeho času a zároveň zachová důležité živiny a vitamíny. Kvalita Vysokou technickou a užitnou hodnotu produktů ETA zaji. Má až dvakrát vyšší příkon než zbytek startovního pole, takže zaručí, že pokrm připraví jen za zlomek běžného času. Daní samozřejmě jsou vyšší náklady na elektřinu. CALDERON VITAL - RYCHLÝ PARNÍ HRNEC , KTERÝ NEZAMĚNÍ VAŠÍ CHUŤ!


V obchodech mi bylo řečeno, že jsou naprosto totožné, pouze s rozdílem ovládání - digitální - nebo jen minutka - kolečko. Představuje jedinečného pomocníka pro zdravé, rychlé a úsporné vaření. Pomocí přepážek můžete hrnec rozdělit na dvě samostatné zóny a připravovat souběžně různé pokrmy. Kapacita nádob je l, přítomna je i miska na rýži a nechybí ani možnost vaření vajec.


Vaření vám zpříjemní automatické vypnutí a praktický 30ti minutový časovač. Vařte rychle, se zachováním živin a původní chuti. Kvůli zdravotním problémům jsem musela změnit způsob stravování. Vařím pro celou rodinu a velikostí nám vyhovoval tento hrnec. Vejde se do něj komplet celý oběd.


Popis a specifikace ↓Ke stažení. To je dáno jak párou samotnou, tak i tím, že jde o kvalitní model. Ten dokáže potřebnou páru vytvořit již za sekund od samotného zapnutí. Díky ukazateli vody je. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Návod je nedílnou součástí. Predstavuje jedinečného pomocníka pre zdravé, rýchle a úsporné varenie. Vďaka tepelnému spracovaniu v pare potraviny nest.


W, rozměry 360x320x2mm, hmotnost kg. Zdravý a šetrný způsob vaření. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce.


Umí vytvořit dokonalou páru již za sekund a tím urychlí přípravu pokrmů a nezamění. Už jsem vyzkoušela zeleninu v páře a brambory, chuť byla vynikající. Parní hrnec jsme koupili hlavně kvůli dietě, takže sbírám recepty. Pokud máte pocit, že jméno Calderon jste už slyšeli a nebyl to parní hrnec ETA , pamatujete si možná jméno španělského básníka Pedra Calderona de la Barca.


Zde však jde ale o jeden z nevýkonnějších parních hrnců na trhu s naprosto unikátním vyvíječem páry, který neohřívá všechnu vodu, ale jen její část. Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky