úterý 20. února 2018

Pečící pánev nebo remoska

Jak jsme již zmiňovali několikrát, remoska je elektrická pečící pánev. Tvůrcem nebo spíš stvořitelem remosky je Oldřich Homuta, což byl svého času český elektrotechnik. Původní verze byla naprosto jednoduchá, neměla regulaci výkonu a postrádala jakoukoliv vnější tepelnou izolaci nádoby. Jelikož je pečící pánev přenosná a skladná, můžete ji vzít na dovolenou, či na chalupu, popřípadě si určitě najde místo v menší kuchyni. Dnes se tedy spolu podíváme na to, jak takovou nejlepší pečící pánev vybrat.


Troufáme si říci, že průkopnicí mezi pečícími pánvemi je česká „ remoska “. Jak správně vybrat pánev Remoska. Takže můžeme být na náš národ hrdí, ale nyní už přejdeme k důležitým kritériím u výběru. Oba pečící hrnce mají hodně společného. Jak vybrat pečící pánve a remosky. Zavzpomínali jste na staré časy a rozhodli jste se pro pořízení remosky?


Tradiční český elektrický pečící hrnec umí nejen péci a zapékat, ale i dusit, smažit, grilovat, ohřívat i rozmrazovat a rozpékat. Připravíte v ní všechny druhy masa, zeleninu. Remoska nebo -li pečenka se mezi kuchaři pohybuje již několik desetiletí. Obsluha je přitom snadná a výsledky chutné a zdravé.


Proto jsme připravili recenze remosek všech cenových tříd. Dalo by se říct, že pečicí pánev je českou klasikou. Většina z vás jí podle nejznámějšího výrobku v tomto sortimentu říká remoska. Nás zajímalo, zda má ještě co nabídnout moderní kuchyni, jak se s ní pracuje a jaké „mouchy“ má.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Její velikost není tolik odlišná od klasických pánví nebo různých hrnců. Díky tomu se hodí jak do domácnosti, tak i na různé cestování, protože ji využijete s rodinou při kempování. Remoska je populární hlavně kvůli své přenositelnosti.


Vyberte si některou námi nabízenou pečící pánev se skvělými vlastnostmi a dlouhou životností. Pečící pánev toho zvládne hodně. Můžete zvolit pečící pánev Eta, oblíbené Bravosky ( pečící pánve od firmy Bravo), nebo si Vás získá originální Remoska.


Vařte, pečte a zapékejte rychle bez zapínání sporáku a trouby jen s použitím nové remosky. Pokrm grilujeme, dokud nedocílíme křupavé kůrčičky, ale nikdy nedocílíme stejného efektu jako v troubě pod grilem nebo přímo na rožni venkovního grilu. Ohřívání pokrmů v remosce, pánvi či elektrickém hrnci.


Tak v tomto jsou jak remoska , tak elektrická pánev nebo hrnec přeborníci. Jídlo již uvařené prostě. DIY Brick Rocket Stove - Cooking Without Power - Duration: 24:08.


Remoska ORIGINAL Rje menších rozměrů a proto se více než do kuchyně u vás doma hodí na chatu, na cesty, nebo jako druhá trouba, pokud budete vařit menší porci jídla. Pánev Remoska Vega skvěle rozvádí teplo, takže na něm připravíte rovnoměrně propečený steak i stejně zlatavou palačinku. Podívejte se, jak litá pánev obstála v souboji s pánví lisovanou. Dostatečný l objem a rovnoměrný ohřev pánve zajistí její univerzální použití ať už na pečení, smažení, dušení, pečení koláčů či klasické vaření.


Zadejte v košíku kód VEGAa ihned získejte slevu na nákup! Lívanečník klasického tvaru se čtyřmi oky s nízkým okrajem, ideální na přípravu lívanečků, volských ok, bramboráčků a omelet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky