úterý 13. února 2018

Rošt do trouby gorenje

Dotaz na výrobek Doporučit výrobek Porovnat Tisk Přidat do oblíbených. Náhradní díly GORENJE Katalogové čís. Na sporáky a horkovzdušné trouby dodáváme také náhradní díly jako jsou topná tělesa, přepínače, skla, madla dvířek, termostaty a další díly. Univerzální, vhodný pro všechny typy pečících trub.


K č 23Kč bez DPH do.

Rošt do trouby sporáku Gorenje typ E V2. Sporák je vybaven tlumeným zavíráním. Rošt trouby nastavitelný E4OHGRI1. Je potažený teflonovou vrstvou. Je vhodný pro všechny trouby , díky jeho nastavitelnosti jej.


Vestavná trouba BO74SYW. Rozměry:cca 395x4mmRošt je vhodný pro tyto modely sporáků:151C. Připravili jsme pro vás sadu náhradních roštů do trouby.

Najdete mezi nimi nejen klasické rošty, ale i výrobky určené pro grilování. Některé z nich jsou určeny jen pro speciální typ trouby , jiné pasují bez problémů do různých domácích spotřebičů. Domů mora - rošty trouby. Prohlášení o ochraně soukromí O cookies Tvorba www stránek Winternet.


Přečtěte si podrobné informace o produktu Gorenje rošt trouby. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz k produktu Gorenje rošt trouby , napište do diskuze na této stránce. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Výsledky jsou viditelné na celém povrchu vnitřku trouby a také na plechách či. AquaClean nabízí vynikající pomoc při čištění trouby.


Zobrazit Detail produktu. IHNED ZDARMA na výdejnách. Kde najdu výrobní štítek? Klasické trouby mají univerzální využití a hodí se jak do menších, tak i větších domácností.


Nicméně pokud řešíte problém s nedostatkem místa v kuchyni, jsou pro vás lepší volbou kompaktní trouby s výškou pouhých cm. Kompaktní trouby jsou proto ideální pro jednotlivce i páry. Dvojité prosklené dveře trouby s jedním tepelným deflektorem.

Compact Door - dvojité zasklení dveří trouby s reflexní vrstvou. Na objednání (cca 5-dní) 5K č. Zboží rozvážíme po celé ČR nebo si je můžete vyzvednout na našich pobočkách. Její využitelný objem je l. Dále má trouba dvojité zasklení dveří s. Doprava s vynáškou zadarmo Objednávku nad 40€ vám bezplatne dovezieme domov a vynesieme až do bytu. Komfortná doprava domov Objednávku vám doručíme vo vam.


Po ukončení pečení tepelný snímač ochlazuje vnější povrch trub, dokud teplota neklesne pod °C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky