pondělí 5. února 2018

Gumové nožičky notebook

Gumové nožičky notebook

Ahoj, má takový malý velký problém Mám notebook Asus Lamborghini VXa na spodní straně, kde jsou gumové nožičky mi jedna vypadla. Je to dost blbé při psaní, protože notebook se. Zkus prodejnu s truhlářskýma potřebama, tam takový samolepící čudlíky mívají, jen nevím, jestli budou mít nějaký vyšší, tedy podle toho, jakou výšku potřebuješ. Gumové nožičky a klzáky.


Gumové nožičky notebook

Kufor či rack na mieru? Zákazkovú výrobu môžete dopytovať pomocou nášho konfigurátora. Doprava zadarmo nad 1€ 30-denná záruka vrátenie pe. Dobry den, jsou u dostupne nahradni gumove nozicky pro notebook Acer Aspire ONE 756.


Je tu asi jedna komplikace. Kvůli tomu je placka trošku vyvýšená – cílem asi je, aby gumové nožičky měl notebook mimo ni a zbytek „podlahy“ se co nejlépe dotýkal článku. Dno tedy musí být hladké, co.


Gumové nožičky notebook

V kategorii Přístrojové nožičky naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Ak musíte mať notebook položený na stehnách, dajte si podeň tvrdú podložku alebo externý ventilátor. Minimalizujte dotykovú plochu s pracovnou doskou stola. Ak sa z vášho notebooku vytratili gumové nožičky , nahraďte ich gumovými výstrižkami alebo samolepiacimi „nožičkami“ na nábytok.


Ideálne je použiť stojan. Návleky pryžové (koncovky, zátky) na nožičky židlí neboli návstavce, snižují hlučnocst při posunování židlí a chrání podlahy před poškrábáním v případě kovových noh u židlí. Tyto návleky na židle nezanechávají na podlahách z PVC stopy díky provedení z gumy ve světle šedé barvě. Jednoduše je namontujte do spodní části spotřebiče a přesvědčte se, že z přístrojů, které vám léta ležely v žaludku, se mohou znovu stát plnohodnotní členové vaší domácnosti.


Váš notebook se v této brašně bude cítit jako v bavlnce! Výrobce myslel hlavně na funkčnost, takže vedle popruhu na kufr obsahuje i ultra odolné kovové přezky, ergonomické a pohodlné držadlo či gumové nožičky pro lepší ochranu. Stabilná trojuholníková konštrukcia umožňuje postavenie podstavca do rohu stola, gumové nožičky zabraňujú posúvaniu po doske stola. Výška je nastaviteľná do troch úrovní tak, aby sa zabránilo napätiu krku a bolestiam chrbta. Jedná se o notebook klasické konstrukce s panty obrazovky umístěnými směrem dozadu, takže otevřené víko zakrývá zadní část základny notebooku.


Na dolní hraně víka obrazovky nejdeme po obou stranách gumové nožičky , o které se notebook opírá při otevřené obrazovce. Dojde tím k přizvednutí zadní strany základny o. Available With Line Dotted Or Plain Paper Inside. Notebooks - Shop Today! By Adding Your Favourite Photos.


Organisation Fans - Shop Now! Při hromadné manipulaci, stěhování a přepravě notebooků jsou extrémně namáhány gumové nožičky ve spodní části krytu. Všechny nožičky a šroubky v pořádku. Může tak docházet k jejich poškození nebo dokonce odpadnutí.


V tomto případě se může notebook na stole kolíbat, nebo dokonce poškodit desku stolu. Protišmykové gumové nožičky. Dizajnovo je kompatibilný so stojanom pod notebook Smart Suites.


Pravidelně se na stránkách PCTuningu můžete dočíst recenze notebooků, dnes jsme pro vás připravili něco trošku jiného. Podívali jsme se na sedm kovových podložek pro notebooky s ventilátorem, které by měly zefektivnit chlazení. Hezké zobrazovací barvy displeje! Mají jen trochu poškrábané horní hliníkové kryty LC případně jsou vyšisované od slunce a vespod neoriginální gumové nožičky viz. Podložky a stojany k notebookům.


Stojan pod notebook do nabízí tři výškové pozice, pomáhá redukovat napětí zad a uvolňuje napětí krční páteře. Součástí jsou vestavěné porty USB 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky