pondělí 26. února 2018

Vanicka se stojanem

V katalogu nemáme podrobnější informace o vanicka se stojanem. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Koupání dětí musí být pod dohledem dospělé osoby, protože se jedná vždy o potencionálně nebezpečnou činnost.


Toto zboží není možné dopravit zásilkovnou! Nezapomeňte přidat položku balné. Obojí používané,ale bez závad. Keeeper dětská vanička 1cm. Jané vanička nafukovací.


Popis: Zachovalá vanička, obrázky na dně částečně oloupané. Na funkčnost nemá vliv. Prodám vaničku se stojanem ve velmi dobrém stavu. K vaničce přidám lehátko se.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží. Inzeráty vanička se stojanem - aktuální inzeráty na Sbazar. Praktická vanička pro koupelny se sprchovým koutem, na zahradu nebo k moři, ale i možnost hygieny na cestách. Vanička se stojanem bébé-jou.


Po použití jednoduše vaničku vypustíte pomocí otvoru na dně vaničky a svisle pověsíte a vanička vám jednoduše uschne. Skladná, desing zvířátka se zvuky, který se zalíbí každému malému dítěti. Dětská vanička se stojanem SHNUGGLE Inzerát byl odebran z oblíbených. Proti stékání vody do očí Inzerát byl odebran z oblíbených. Stojan na vaničku Inzerát byl odebran.


Prodává: CENA DOHODOU, nevhodný dárek :) Luxusní anatomická vanička s praktickými přihrádkami na věci a protiskluzovou úpravou. Rotho Babydesign Sada na koupání TOP 4-dílná, se stojanem na vanu perlově krémová. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Ideální řešení koupele od Rotho Pro řadu TOP jsme také sestavili atraktivní sady, aby se koupání stalo v prvních měsících bezstarostným potěšením pro vás a vaše dítě.


Našli jste jinde nižší cenu? Neváhejte a informujte nás. Nabízíme nejvýhodnější ceny zboží od oficiálních dovozců, distributorů a zastoupení jednotlivých značek.


Díky stojanu se nebudete muset ohýbat a koupání Vám bude tak příjemnější. Prodám dětskou vaničku se stojanem , viz přiložené fotografie. Unikátní konstrukce a vysoce kvalitní materiál, ze kterého je vyroben, zajišťuje pohodlí a bezpečnost.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Vlastnosti: Ergonomicky tvarovaná vanička SQUID JANÉ se stojanem pro dvě věková období.


Součástí výpustní hadička. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Oboustanná vanička pro věková období. Inzerát vanička se stojanem na inzertním serveru Bazák. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Prodám termovaničku Bebe-jou se stojanem a lehátkem. Hodně sme používali teploměr a dávkovače více foto. K tomu přidám teploměr chicco Hrošík. Pouze osobní převzetí Praha a okolí.


Vše funkční zadná závada.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky