neděle 4. února 2018

Stylový termohrnek

KeepCup je stylový hrnek, který je vyroben z ekologických materiálů. Jedná se o termohrnek s líbivým designem, který si zamiluje každý. Na rozdíl od neekologických jednorázovek je můžete bezpečně používat v dopravních prostředcích, a autě je uložíte do speciálních otvorů na kávu a budete se moct nerušeně věnovat řízení. Stylový termohrnek z kvalitního materiálu! S tímto opakovaně použitelným a hygienickým, nerezovým cestovním termo hrnkem od firmy PIONEER snižte množství.


Spěchající člověk s povzbujícící dávkou kávy v ruce, symbol moderní doby.

Dnes v podstatě nutnost mít vlastní stylový termohrnek. Tak už se dál nerozmýšlejte, čas nepočká a vybírejte z nabídky kvalitních termohrnků. S tímto termohrnkem Style zůstane váš nápoj teplý, a to po dobu až hodin. Dvojitá stěna dokonale izoluje a váš nápoj udrží teplý po dobu cca 5-hodin.


Tento stylový hrnek je v matném provedení a zdobí jej kreslené motivy. Váš nápoj udrží studený nebo teplý hodiny. Ideální dárek pro Vaše blízké. Kvalitní termohrnky v různých objemech a barvach.


Přes 1kousků různých termohrnků.

Přečtete si recenze naších zákazníků a vybírejte na základě jejich zkušenosti. Na daný model tedy lze pohlížet jako na ideální termohrnek do auta. Od plastových částí termohrnku ale logicky nemůžete očekávat dechberoucí odolnost proti poškození. Je to výborný cestovní termohrnek za nízkou cenu. Termohrnky,S čajovým sítkem.


Po třech hodinách má nápoj v hrnku teplotu 40°C. Garance spokojenosti, možnost platby kartou. Novinka Sleva zdarma 8K č. Znáte to, hektické ráno, nic se nestíhá, každá minuta navíc, kterou můžete strávit v posteli, je k nezaplacení.


To ale neznamená, že se musíte vzdát svého oblíbeného ranního životabudiče – prostě si ho nalijte do stylového hrnku v barvách vaší fantazie a vychutnejte si ho. Tělo termohrnku (vnitřní i vnější část) je vyrobeno z odolné nerezové oceli. Thermos Style - termohrnek s madlem. Mezi stěnami termohrnku je vakuum. Vnější stěna termohrnku zůstává chladná i při použití horkých nápojů a neorosí se.


STYLOVÝ TERMOHRNEK platné do: 23. Krásný a stylový termohrnek v různých barvách. Máte rádi teplý čaj nebo kávu, ale nemáte možnost si ji někde koupit? Tento termohrnek bude perfektní do práce, na dlouhé přednášky do školy nebo na cestování a turistiku.


Zkontrolujte si velikost dle tabulky!

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky