středa 21. února 2018

Kontaktní gril eta 6155

Doprava zdarma Výprodej. S možnosťou otvorenia dosky až na 1° sa dá gril rozložiť do vodorovné polohy a môžete ho tak využiť ako klasický stolný gril pre prípravu mäsa, rýb, údenín a zeleniny. Gril ETA Contact sa dá zložiť, čo využijete najmä pri príprave mäsa do hamburgerov, obľúbených pannini a ďalších sendvičov. S elektrickým kontaktným grilom ETA Contact si privoláte leto aj v mrazivých dňoch.


Využiť ho môžete doma v kuchyni aj na balkóne. V pohodlí domova si můžete připravit vaše oblíbené grilované maso, ryby, zeleninu, opékané chleby i pečivo. Grilovací rošt má antiadhézní povrchovou úravu a proto se dobře udržuje a nic se na něm nepřipálí. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.


Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Elektrické grily ETA se ročním obdobím omezovat nenechají a pohostí vás grilovanými dobrotami klidně třeba o Vánocích! Grily ETA jsou skladné a lehké, a tak je snadno přenesete na balkon, zahradu, k sousedům nebo třeba převezete na dovolenou.


Grilování s grily ETA je jednoduché a rychlé. Hravě tak připravíte grilovanou. Naši pracovníci se Vám. Gril je vybaven vyjímatelnou a snadno čistitelnou miskou na odkapávající tuk.


ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku roky na topné těleso. Velikost grilovací plochy: 594. Prodloužená záruka roky na topné těleso! Podravka zdarma jako dárek.


To znamená, že gril se nahřeje na 260° C a pak se teplota postupně snižuje na požadovanou. Teplata nastavitelná od 1až 2st. Kontaktní gril s obostranným grilováním najednou, nebo tzv. C SEAR nastaví teplotu 2st.


Papírový návod přiložen. Gril disponuje keramickým povrchom a antiadhéznou úpravou, vďaka ktorým je grilovanie veľmi jednoduché a následné čistenie veľmi pohodlné a rýchle. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Tento náhradní díl se již nedodává. Vaše cena bez DPH: 4Kč Va.


Elektrický kontaktní gril ETA Livero se grilovacími polohami pro grilování masa i zapékání toustů. Hlídat podobné - Vyprodáno. Je ideální pro grilování všech druhů mas, ryb a mořských plodů, zeleniny, pečiva i zapékání toustů, baget a panini. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Na topné tileso grilu ETA Torreo se vztahuje bezplatná služba Prodlužka záruky. Po registraci se tak záruka na topné tileso grilu prodlouží na let. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Eta grillsürő boltok, képek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky