úterý 29. srpna 2017

Bazos lis na ovoce

Koš i pacholata jsou z dubového dřeva bez známek poškození. Lis je natřen potravinářskou barvou. Kontakt pouze telefonický. Prodam Novy dezinfekcni bezchlorovy pripravek disiClean Home Je chrakteristicky silnym a dlouhotrvajicim antibakterialnim anivirovim a protiplisnovym bez negativnich vlivu na jake koliv materiali.


Nanasi se postrikem ci otiranim nechad pusobit az do zaschnuti. Polymerova vrstva ma dlohodobou ochranu. Lis obsahuje upínací hlavu, koš, podkladky, půlměsíce, tyč. Dům a zahrada - Lis na bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Elektro - Lis ovoce bazar. Vybírejte z inzerátů. Ostatní - Lis na bazar.


Jednodruhova pece na povidla , svestka merunka jablko. Lišta z pravých dveří je pouze odloupnutá a uložená uvnitř. Uloženo v přízemí, jednoduchá manipulace. Mám na prodej ještě spoustu dalších zajímavých věcí.


Ideální na uchování zeleniny nebo ovoce na svačinky do školy nebo páce. Možno zakoupit i více nádobí za bezkonkurenční ceny. Osobní předání v Olomouci nebo pošta či úschovna.


Prodávám za hodně níké ceny. Dom a záhrada - Hrozno lis bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Drtič je 1x použitý, lis 3x použitý. Dopřejte sobě a své rodině čerstvou ovocnou nebo.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty lis na ovoce - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Pasca obojstranná na nevítaných návštevníkov či škodcov (líšky, kuny, lasičky, tchory a túlavé mačky). Tri zdvojené transportné rukoväte pre pohodlné prenášanie či upevnenie klietky. Dobrý pomocník pre lisovanie ovocia, náplň sú.


Starožitný lis na ovoce je po celkové renovaci. Povrchově ošetřen lněným olejem. Plně funkční, v nepoškozeném stavu. Výška koše 22cm, průměr 26cm.


Lze zaslat přepravní službou. Hrad Kokořín je odsud vzdálen pouhých minut autem. Stroje - Briketovací lis bazár.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky