pátek 11. srpna 2017

Držák na nebesa bazar

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Inzeráty nebesa - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Prodám vybavení pro miminko.


Dětská postýlka polohovací na tři polohy s matrací. Monitor dechu nyní po revizi, plně funkční. Výbava do postýlky deka a polštářek a povlečení, mantinel, kapsář, nebesa , držák na nebesa. A kolotoč nad postýlku.


K postýlce dále poskytneme držák na nebesa a nebesa (viz. foto), mantinel (viz. foto), 2x bílé prostěradlo (ve středové části nepromokavé). Inzerát Drzak na nebesa v okrese České Budějovice, cena 250Kč, od samsalana Sbazar. Krabice je ještě originál zabalena. V horní části držáku je drát pro uchycení nebes. Proutěný koš pro miminko a podložka na přebalování.


Podložka je omyvatelná. Koš byl užíván cca měsíce a je ve. V ceně je povlečení a mantinel se stejným dekorem, jako je na postýlce. Dále držák na nebesa , nebesa (jsou poškozená), matrace s nepropustnou podložkou, 3x prostěradlo.


Volně stojící nebo univerzální držáky na nebesa pro dětské postýlky, kolébky i proutěné košíky. Ozdobte postýlku a vytvořte přítmí a útulnou atmosféru! Držák na nebesa Bílá, Šroubovací držák na nebesa se dvěma úchyty s dotahovacími šrouby. Plně funkční držák - vzpěra na nebesa či baldachýn.


Vlemi jednoduchá montáž. Vhodný do všech typů postýlek. Díky dvojímu zpevnění je výjimečně stabilní a bezpečný. Možnost osobního předání v Brně. Zasílám samozřejmě i poštou či přes Zasilkovnu (Kč).


Lze přichytit díky posuvným držákům k jakékoliv dětské postýlce. Perfektní stav (po jednom dítěti). POUZE OSOBNÍ ODBĚR V HRADCI KRÁLOVÉ. POŠTOU NEPOSÍLÁM, DĚKUJI. Sleva z důvodu rušení prodejny - původní cena : 2Kč Šroubovací držák na nebesa se dvěma úchyty s dotahovacími šrouby.


Vzpěra na nebesa do dětské postýlky. Kovová konstrukce na dětskou dřevěnou postýlku slouží jako držák na nebesa. V pěkném stavu, jen nepatrně poškrabaná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky