středa 2. srpna 2017

Karafa na rum

Nabízíme velký výběr karaf na whisky, rum a na pálenku nejrůznějších velikostí a tvarů. Vybrat si můžete z originálních tvarů ale i různých stylů dekorací. Vyrobeno sklářskými mistry v České republice.


Vše skladem, ihned k expedici. Stylová karafa na whisky se skleněnou zabroušenou zátkou se navíc stane jedinečným doplňkem vašeho baru. A využít ji může i vaše manželka na oblíbený koňak a další lihoviny.

Podívejte se také na naše krásné whiskovky, skleničky na rum nebo kompletní whisky sady pro lepší chuť. Skleněné karafy na víno, krafy na vodu i jiné nápoje z kvalitního čirého skla. Vychutnajte si svoj obľúbený rum alebo whisky zo štýlovej sklenenej karafy a umocnite tak svoj zážitok z vychutnávania týchto kvalitných nápojov. Ako darček vám k nej pribalíme pohárikov. Karafa je vyrobená z odliateho skla.


Sklenice na whisky, koňak či rum vám zašleme bezpečně zabalené až domů. Soudek s kohoutkem na RUM 5l zlatý, KILNER. Kilner nádoba o objemu litru na bowle,domácí likéry, džusy a nebo koktejly s praktickým kohoutkem zlaté barvy a stylovým dřevěným stojánkem z tmavého dřeva.

Díky svému tvaru naležato lze pohodln. Ovocie a zelenina, z ktorej sa vyrábajú ZDRAVO produkty, pochádza zo srbskej Vojvodiny, kde úrodná pôda, dostatok vlahy a príjemné klimatické podmienky sú dobrým základom pre produkty špičkovej kvality. Príroda vykoná najväčšiu a najťažšiu časť práce a na nás ostáva, aby sme jej dary poctivo zabalili do fliaš a pohárov. Pokochejte se širokou nabídkou originálních karaf a dekantérů z broušeného skla a českého křišťálu Bohemia Crystal.


Nabízíme otevřené dekantéry na víno , luxusní karafy se zátkou na whisky různých designů i tvarů. Vše vyrobeno s láskou a tradicí mistry skláři v České republice. Pevné bezolovnaté křišťálové sklo odolné proti mechanickému poškození.


Find It All On eBay with Fast and Free Shipping. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Ak chcete zapôsobiť na priateľov, môžete si zaobstarať kvalitnú fľašu, v ktorej budete daný nápoj podávať. Určite sú mnohí, ktorí by sa radi podobali rôznym filmovým scénam a umocnili tak zážitok z pitia alkoholu. Môžete si tak vychutnať svoj obľúbený rum , whisky alebo iný kvalitný alkohol v peknej sklenenej karafe. Dožičíte si whisky radšej sám alebo s priateľmi?


Tak či onak, sklenené karafy zmenia jej rozlievanie na zvláštnu príležitosť.

A využiť ju môže aj vaša žena na obľúbený koňak a ďalšie liehoviny. Sklenice a karafa na whisky, rum ale i jiné lihoviny z olovnatého křišťálu. Sklenená karafa na vodu či domácu limonádu bude hosťom vždy po ruke. Pokiaľ si chcete dopriať príjemný večer, bude sa vám hodiť karafa na víno. Okrem toho, že je praktická, vyzerá sklenená karafa jednoducho štýlovo.


Džbán môže byť sklenený alebo keramický. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky