pátek 25. srpna 2017

Stolní mixer

Jak vybrat stolní mixér. Stolní mixér si najde místo v domácnosti mnoha z vás. Usnadňuje přípravu omáček, dětské stravy, polévek či koktejlů.


Abyste si dokázali vybrat mixér vhodná přímo pro vás, připravili sjme tento článek, ve kterém vám povíme, na co se při výběru zaměřit. Zatímco jsou některé mixéry. Ve zkratce, čím dražší mixér si pořídíte, tím více funkcí získáte. W, 1 l, Regulace rychlosti, Drcení ledu.


Sencor zvládnou výrobu ovocných a zeleninových smoothie nebo zpracování ořechů a obilovin. Jsou ideální pro raw stravu i šéfkuchaře-amatéry. Mixéry na smoothie jsou druh stolního mixéru. Jsou určeny pro přípravu nápojů z ovoce a zeleniny.


Stolní mixer

Potraviny rozmixují jemněji. Mixovací nádobu lze odejmout a použít jako láhev na pití. Drtiče a sekáčky slouží k nasekání cibule, bylinek či masa. Pět přednastavených programů a plynulá regulace otáček.


Tyčový – pro občasné použití stačí příkon kolem 3W. Ruční – kolem 1W by mělo být minimum. Pro přípravu krémů i těst. Smoothie, pyré, ledové tříště, ale také koktejly nebo palačinkové těsto. Vyjímečný stolní mixér se automatickými programy.


Bez námahy a jedním tlačítkem vytvoříte smoothie, polévku, omáčku nebo třeba zrmzlinu. Motorová jednotka je vyrobená z litiny. S mixéry na smoothie vykouzlíte chutné ovocné či proteinové koktejly, které mohou být vítaným doplňkem vašeho vyváženého jídelníčku. Welcome to Mixer , the next generation in live streaming.


Pokud však mixujete častěji a ve větším množství, nebo jste milovníky ovocných smoothie, měl by vaši kuchyňskou linku zdobit i kvalitní stolní mixér. Skvělou volbou je třeba oblíbený stolní mixér ETA Vital Blend s extra silným motorem, který rozseká a rozmixuje i ty nejtvrdší potraviny. Plynulá regulace otáček, funkce PULS, unikátní nerezový šestiramenný nůž s vroubkovaným ostřím. Vynikající pro přípravu RAW stravy, dále je vhodný na mixování horkých potravin i na drcení ledu a výrobu zmrzliny. Multifunkční mixér ETA Vital Blend dokonale seká, drtí, mixuje díky 28.


Je specialistou na smoothie. Připravíte v něm ale i kokte. Konstrukce čepelí v kombinaci s vysokootáčkovým motorem poskytuje tichý a účinný proces mixování. Nejlepší stolní mixéry od americké značky KitchenAi to je vysoký výkon, kvalitní součástky a dlouhá životnost ve službách chuti i zdravé výživy. Jako stolní mixéry se označují takové, které samostatně stojí na kuchyňské lince a mají vlastní integrovanou (a odnímatelnou) pracovní nádobu.


Vynikají zpravidla vyšším výkonem a možností zpracovat rychle větší objem potravin, než například tyčové mixéry, které mají přirozeně. Energií nabitý koktejl ale i další nároky v domácnosti uspokojí výkonný stolní mixér. Díky vysokému výkonu dokáže perfektně mixovat a drtit led. Větší hmotnost zajistí stabilitu i při nejvyšší použité rychlosti.


Stolní mixer

W, l, Regulace rychlosti, Drcení ledu, Smoothie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky