středa 23. srpna 2017

Kadeřnický gumový smeták

Kadeřnický gumový smeták s násadou. Smeták má 1 gumové štětiny, je ideální k zametání vlasů, chlupů a podobných nečistot. Koště kadeřnické gumové - smeták pro kadeřnice dodáváme bez násady. Skvěle zametá vlasy i psí chlupy.


Objednejte nyní za skvělou cenu.

Gumový smeták na vlasy. Vážení zákazníci, vzhledem k současné situaci Vás prosíme o upřednostnění plateb převodem na účet. Nelze zaslat přepravní společností. KADEŘNICKÉ POMŮCKY - kartáče, pláštěnky, nůžky, břitvy, atd. Závit na našroubování násady.


Antistatický gumový smeták vhodný do salonů. Tyčku lze vyměnit za klasickou s hrubým závitem. Velmi vhodný do domácnosti, kde se vyskytují domácí mazlíčci - při zametání smetí nepráší a štětinky nevýří prach.

Doporučit známému Odeslat dotaz na zboží Tisk Sdílet. Smeták vhodný na vlasy, vousy, srst, antistatický, gumový. Košťata, smetáky, lopatky Nabízíme široký výběr v oblasti kartáčnického zboží, zde najdete koště chodníkové, smeták , smeták profi venkovní, smeták z pravých žíní, kartáč na ruce, kartáč na nádobí, lopatky, lopatka a smetáček, lopatka a smetáček na tyči takzvaný lenoch, kartáč na radiátory, ometač prachu a pavučin, rýžák, rýžák na holi, násada. Násada je omyvatelná, což výrazně usnadňuje manipulaci. Kartáč na radiátory odstraní prach a nečistoty z těžko dostupných míst.


Dostupnost: Skladem méně než 10. Cena uvedena vždy za jednotku. Ideální pro úklid v kadeřnictví. Vlasy a chlupy přilnou na gumový chlup smetáku. Lze je snadno opláchnout vodou.


Akce, katalog, novinky Proč u nás nakupovat Dárkový program Obchodní podmínky Kontakty registrace. Kartáč má zabudované upínací otvory pro pevné ale snadné uchycení hadru nebo utěrky (nejsou součástí dodávky). Součástí dodávky je kovová lakovaná tyč délky 1cm. Přihlaste se k e-mailovému seznamu organických kosmetických přípravků a získejte aktualizace nově příchozích, speciálních nabídek a dalších informací o slevách. Tato kategorie nabízí přípravky pro profesionální hygienu a dezinfekci.


Allwaves HAIR SET Balsamo Mousse 300ml. Young multifunkční spray na vlasy Onlyoung 10vs intenzivním půs.

Pokud budete mít specifický požadavek např. Barevné provedení zeleno-černé. Vhodné pro zametání vlasů a zvířecích chlupů. Guma zabraňuje nepříjemnému půso.


Recenze Zatím zde nejsou žádné recenze. Sada háčků na melír ks. Výhodou je, že nevíří prach a můžete jej použít jak pro vnitřní, tak i pro venkovní povrchy. Jednoduchý na údržbu - stačí jej pouze opláchnout vodou.


Velkou službu Vám udělá při čištění bazénů, garáží. Hůl není součástí ceny! Zajímavá cena Univerzální koště M Fiskars 102. Na což došlo onehdy, a tak jsem byla nucena bleskově koupit další.


Ne, že bych doma neměla gumový kadeřnický smeták , který skvěle zametá chlupy, ale ten má problém s pískem. Tak jsem vyrazila do obchodu. Z regálu na mě koukal dřevěný smeták na dřevěné rukojeti s obyčejnými štětinami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky