úterý 29. srpna 2017

Vyhřívané vložky do rukavic

Skvěle se hodí pro všechny druhy venkovních aktivit v mrazivém počasí jako jsou například zimní sporty, pěší turistika, lyžování nebo lov. Nejnovější model vyhřívaných vložek do rukavic s ukazatelem vyhřívacího stupně udrží vaše ruce v teple až po dobu hod. Alpenheat Fire Gloveliner vyhřívané vložky do rukavic.


Akumulátor je vložen do speciální kapsy, ktera je Součásti rukavice. Vytápění se dá pohodlně ovládat tlačítkem na vnější straně rukavice. Naší doménou jsou vyhřívání do bot, vyhřívané ponožky, vyhřívané rukavice, vysoušeče, baterie a příslušenstvím. Dále naleznete i další sportovní vybavení a doplňky, které souvisí s prodávaným zbožím.


Všechny typy námi dodávaných vyhřívané rukavic jsou navrženy tak, aby Vám pomohly zbavit se nepříjemného a někdy nebezpečného prochladnutí rukou, ale neočekávejte (kromě plného volitelného starovacího výkonu u rukavic typu VR-3), že budete pociťovat velké teplo. Ruce by se Vám totiž nepříjemně potily a to. Všichni známe ten nepříjemný pocit, když nás po pobytu v extrémní zimě zebou ruce až na kost!


Proč si nedopřát pohodlí a teplo za každých podmínek? Máte talent pro výběr kvalitního zboží? Používání je snadné a bezúdržbové. K výběru ve velikostech S, M, L, XL, XXL (věnujte prosím pozornost mírám při výběru rukavic ) a v černém provedení.


Neexistuje špatné počasí, jen špatné oblečení a vybavení. Jsou vhodné pro outdoorové aktivity při mrazivém počasí. Anatomicky tvarovaná, vyhřívaná vložka do bot z kvalitního materiálu, který zajišťuje maximální komfort a klima pro nohy.


Pro lyžování nebo jízdu na snowboardu nabízíme vyhřívané lyžařské rukavice, které při dlouhém pobytu na svahu jistě oceníte. WARMER READY ponožek nebo rukavic. Užijte si fantastický den s lyžováním! Ruce jsou velmi namáhané při každodenním úklidu i při práci v mnoha průmyslových provozech.


Chraňte proto pokožku na rukou ochrannými rukavicemi , které si vyberete podle druhu činnosti a podle toho, s jakými se Vám bude nejlépe pracovat. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Povrchová úprava a sportovní design je předurčují pro zimní sporty, nebo radovánky s rodinou. Vyhřívaná podložka Alpenhe.


Společnost Therm-ic, specialista na vyhřívání, umí díky moderním technologiím elektronických výrobků a také díky kvalitním lithium-iontovým bateriím nabídnout vyhřívané rukavice, vyhřívané vložky do bot (i sportovní s podporou klenby), vyhřívané ponožky (které využijete ve více typech obuvi), do svých. Spolupracuje s rakouským výrobcem rukavic , firmou ZANIER a se značku LENZ, která se vyvíjí vyhřívané ponožky. Důležitým dlouholetým partnerem je producent systémů vyhřívaných vložek do bot a vysoušečů THERM-IC.


Lze nastavit míru vyhřívání ve úrovních. V zimě je potřeba se na motorku speciálně vybavit. Lze je také upravit podle velikosti nohou zastřižením podle vyznačených čar.


Pevné a opakovaně použitelné vložky do rukavic jsou vyrobeny ze 1 nylonu. V této kategorii naleznet veškeré speciální nezařazené rukavice jako např. Vyhrievací prvok je navrhnutý tak, že vykurovací drôt je uložený pozdĺž prstov a tak je udržiavaná celá ruka v teple. Vykurovanie sa dá pohodlne ovládať tlačidlom na vonkajšej strane rukavice. Therm-ic Heat 3D vložky Therm-Ic Heat 3D jsou anatomicky tvarované vyhřívané vložky do bot.


Byly vyvynuty tak, aby poskytovaly stabilitu, pohodlí a opru nohou po čas chladných dní. Prodejny MotoZem slouží jako výdejní místa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky