pondělí 28. srpna 2017

Plastové kelímky 04

Pevný nápojový jednorázový plastový pohárek je vyroben z PP materiálu. Nápojové kelímky z klasických materálů PP a PS jsou nejpoužívanější a nejlevnější jednorázové kelímky vhodné zejména pro rauty , párty domácí či firemní oslavy. Prodáváme plastové vratné kelimky : vratné kelímky , vratné kelímky na pivo, plastové krýgle s uchem, vratné kelímky na nealko, vratné kelímky na koktejly, vratné kelímky na sekt, vratné kelímky na víno, vratné kelímky na lihoviny, vratné kelímky na kávu, vratné kelímky na svařák, plastové talíře.


Odlivka na alkohol l krystal PS NEON. Zároveň ale výrazně snížíte náklady oproti pořízení opravdových skleniček. Nejoblíbenější varianty jsou plastové skleničky na víno a plastové šampusky.

Krabice, lepící pásky, fólie, sáčky, pytle, gastro obaly. Zahrnuje standardní kelímky za nízké pořizovací ceny, velmi kvalitní kelímky z materiálu PET, dokonalé plastové pohárky na alkohol nahrazující sklo a Party kelímky s pestrými potisky. Využijte velmi výhodných množstevních slev u kartonového balení nápojových kelímků a odlivek. Kelímek na alkohol l krystal PS. Cena za jednotku (ks): Kč.


Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana. Poháre plastové na pivo, limonádu, kelímky ,objem 02: a :08: : :2ml: 7ml. Plastový kelímek PS krystal litru tzv. Nepodmieňujeme kartónový odber pohárov na uplatnenie zľavy !

Chcete svou činnost rozšířit o rozvoz jídla? Chystáte svatbu, recepci, dětskou oslavu, grilování nebo třeba studentskou party? V dřívějších dobách se využívalo pro výrobu kelímků i dalších materiálů jako například povoskovaného papíru. Výborná pomůcka na výrobu různých velikonočních a vánočních dekorací - mramorovaných kuřátek (viz foto - ukázka), andílků, figurek člov. Kelímky jsou v závislosti na použití i různě veliké.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nakupte plastové kelímky průhledné l bez registrace. Vyberte si plastové kelímky l do 5-ti minut. Tento kelímek je cejchovaný, vysoce lesklý a průhledný.


Jedná se o velmi pevný kelímek z materiálu, který imituje sklo. Objem kelímku je 4ml. Papírový kelímek na kávu coffe kelímek litru vhodný zejména na teplé nápoje. Na kávu a její různé variace. V našem sortimentu ale nabízíme také plastové talíře a plastové misky a mísy, které lze použít ještě alespoň jedenkrát.


Vše nabízíme za velkoobchodní ceny a většinu tohoto jednorázového nádobí nabízíme v baleních, kdy se je pak cena za jeden kus opravdu přijatelná. Sídlo společnosti: mativa s. Mají neobyčejně dlouhou životnost. Navíc jsou vyráběny z běžných plastových odpadů z domácností ( kelímky od jogurtů, láhve od šampónů, igelitové sáčky atp.).


Jejich použití tak přispívá k využívání druhotných surovin.

Náš velkoobchod nabízí na českém trhu plastové obaly a plastové kelímky. Zaměřujeme se na netradiční a zábavný design, který zaujme, prodává a je vždy reprezentativní. Díky našemu týmu pracovníků s dlouholetými zkušenostmi jsme zárukou kvalitních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky