čtvrtek 10. srpna 2017

Odměrný válec

Nejčastěji se používá v chemické laboratoři k odměřování objemů kapalin nebo roztoků látek o známe koncentraci pro chemické reakce. Výhradně k odměřování objemu kapalin slouží odměrné válce. Jsou to skleněné dělené válce opatřené širším podstavcem. Jejich přesnost je poměrně nízká (jsou podstatně méně přesné než odměrné baňky, ale mnohem přesnější než kádinky). Pro určitou skupinu laboratorních prací je však.


ODMĚRNÝ VÁLEC NA ALKOHOL Vyhodnocovací válec je čirý plastový válec opatřený kvalitním potiskem odolným vůči vodě a otěru.

Hodnota dílku Měřící rozsah (od –do) Naměřená hodnota Odchylka měření 1. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Skleněný odměrný válec SIMAX se šestihrannou patkou a výlevkou.


Pomůcka na měření objemu kapalin a na stanovení hustoty roztoků hustoměrem. Jsou vyrobeny z borosilikátového skla, vysoká forma s modrým potiskem. Odměrné válcenbsp;jsou ideální v kombinaci s cukroměrem, lihoměrem nebo vínoměrem.


Výška válce je 3cm.

Objem kapaliny zjistíme podle odměrky. Vybírejte si Odměrky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Jeho výhodou je větší mechanická odolnost.


Musíme však vybrat materiál válce takový, aby byl odolný vůči používaným chemikáliím. S šestihrannou plastovou patkou a výlevkou, modrá graduace. Cena bez DPH od 6€ Varianty. Válec odměrný s plastovou patkou, modrá graduace, tř. Zvolíme vhodný odměrný válec.


Zjistíme, v jakých jednotkách je stupnice odměrného válce. Kapalinu přelijeme do odměrného válce. Informativní měřidlo pro rychlou inventuru.


O společnosti Naše společnost AgroBio Opava s. Vhodný pro menší lihoměry a hustoměry. Odměrný plastový válec o objemu 5ml se stupnicí. Větší odměrný válec o objemu nejméně 5ml. EUR Price without VAT:. Vyrobený z polypropylenu.


Fanta Velkoobchod gastro vybavení a zařízení.

Laboratorní chemický odměrný válec , plastový, nelze rozbít, indikační stupnice jsou vylisované do plastu a neopotřebují se. Kliknutím na níže uvedený odkaz Odeslat, v souladu se zákonem č. Tyto údaje poskytuji společnosti KAVALIERGLASS, a. Délka 2mm , průměr mm. Přístroje a přípravky určené pro ambulance a jiná zdravotnická zařízení, jsou velmi důležité nejen pro lékaře a nemocnice, ale pro každého z nás. Proto nabízíme rukavice, návleky, irigátory a jiné. E-shop: Laboratorní potřeby, vše pro laboratoř jako laboratorní digestoře, laboratorní nábytek, židle, bezpečnostní skříně a bezpečnostní sprchy, pH metry, konduktometry, laboratorní pece a sušárny.


Vítejte v našem obchodě. Destilační přístroj do každé rodiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky