úterý 15. srpna 2017

Restaurace lednice

It is surrounded by beautiful gardens. The chateau was rebuilt in the Baroque style in the late 17th century. Součástí penzionu je nekuřácká restaurace s kapacitou míst a pivnice s kuželnou s kapacitou míst. V letní sezoně je v provozu zahrádka s terasou s kapacitou míst. V našem penzionu nabízíme kompletní denní menu pro ubytované i neubytované hosty.


Pochoutky pro Vás připravují mistři kuchaři v moderně zařízeném.

Ochutnejte naše poctivé speciality v srdci jihomoravské Lednice a nechejte se obsloužit profesionály. Přístup: silnice z Lednice na. Děláme poctivé domácí burgery z čerstvých surovin a kvalitního mletého hovězího masa, tortilly a také vegetariánské burgery. Přijdťe ochutnat a posedět si v příjemném nekuřáckém, klimatizovaném prostředí naší restaurace. Novinky restaurace Včelařský dvůr Lednice.


Lednice Tourism Lednice Hotels Lednice Bed and Breakfast Lednice Vacation Rentals Le. Najlepšie reštaurácie v Ledniciach, Česká republika: Pozrite si recenzie najlepších reštaurácií v Ledniciach na Tripadvisore a vyhľadávajte na základe kuchyne, ceny, polohy a ďalších kritérií. Před budovou hotelu je velká letní zahrádka, kde si ve stínu slunečníků můžete užívat nejen krásný výhled na zámek a park, ale i dobroty z cukrárny a restaurace , či vína z vinného.

Stylová restaurace s kapacitou míst a ve spojení s venkovní terasou až 1míst. V prvním poschodí restaurace je sál s barem a tanečním parketem pro 1osob, vybavený zvukovou i světelnou aparaturou. V příjemném prostředí naší restaurace bude i pracovní oběd vždy příjemnou záležitostí a večeře s rodinnou či přáteli radostným zážitkem. Uvítá Vás klidná, příjemná atmosféra a vstřícný personál s profesionálním přístupem. Na kvalitu jídla jsou u nás kladeny vysoké nároky a ke každé objednávce.


Jedná se o vinařskou obec v Mikulovské vinařské podoblasti. Lednice je nádherná obec na jižní Moravě hojně navštěvovaná turisty. Dominantou celé oblasti je Lednicko-valtický areál, který je zapsán v Seznamu světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO.


V Lednici je k vidění mnoho zajímavých pamětihodností. Na bowling se můžete přemístit z restaurace po večeři nebo celý večírek pořádat rovnou na bowlingu. Občerstvení pak jsme schopni běžně podávat i zde formou švédských stolů, připravených dle Vašich požadavků. Ano, takhle jednoduché to je! Pro větší počet hostů prostory v případě zájmu uzavřeme pouze pro zvanou společnost.


Lednice -Valtice Area is part of World Heritage Journeys. Nabízíme ubytování v Lednici s možností wellness, pořádání svateb, firemních akcí, vinného sklepa, klidného posezení a výborného jídla v restauraci. Penziony Lednice nabízejí ubytování v penzionech v Lednici a okolí.


Můžete rezervovat pokoj nebo apartmán již od 6Kč za osobu a noc.

Restaurace U Tlustých Lednice , Pekařská Restaurace. Lázeňský dům Perla je moderní rehabilitační zařízení v těsné blízkosti zámecké zahrady poskytuje komplexní léčebné a rehabilitační služby, využívající účinků přírodní jodobromové minerální vody, která blahodárně působí na pohybový a oběhový systém, na neurologické nemoci, ale i na gynekologické potíže a stavy po popáleninách. Chcete prožít svou dovolenou v klidu a bez dětského švitoření? Dining in Lednice , South Moravian Region: See 5Tripadvisor traveller reviews of Lednice restaurants and search by cuisine, price, location, and more. V letních měsících se můžete pobavit s živou hudbou.


Hotel Galant Lednice nabízí nejen ubytování ve čtyř hvězdičkovém hotelu v srdci Lednicko-Valtického areálu, kraji vína a kulturním a přírodním dědictví UNESCO. Hotel patří k zámeckému areálu a je součástí zámku Lednice. Původně sloužil pro ubytování hostů knížecí rodiny.


Součástí hotelu je také restaurace s venkovní zahrádkou, cukrárna, kongresový sál a zámecký sklep.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky