čtvrtek 3. srpna 2017

Hrnec na těstoviny orion

Hrnec na těstoviny orion

Materiál: kvalitní nerezová ocel. Orion hrnec nerez na těstoviny ,4. Hrnec na těstoviny ORION 4. Uvařené potraviny scedíte přímo vytažením síťové vložky z. Je opatřen děrovanou poklicí a speciálními uchy, které po sklopení drží poklici pevně na hrnci při cezení vody.


Sendvičové dno je ideální pro ekonomické vaření. Vhodný na všechny typy tepelných spotřebičů včetně indukce. Součástí hrnce je nerezová poklice a vnitřní hrnec s otvory na vaření těstovin i cezení uvařených potravin.


Možno mýt v myčce na nádobí. Jedná se o vystavený výrobek, který nemá originální obal. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Hrnce na těstoviny na Alza.


Hrnec na těstoviny orion

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Tato sestava se skládá z hrnce, hlubokého napařovacího hrnce a poklice.


Rozměry: objem l, pr. Dál už hledat nemusíte! V hrnci se dá pohodlně připravit i množství pro několik strávníků. Je jedno, zda chystáte špagety nebo třeba drobná kolínka. Samozřejmě nechybí poklice.


Díky malému průměru a vhodné výšce jej využijete i při vaření pochoutek v šunkovaru i při vaření rýže v nádobě na vaření rýže. Detail produktu Do obchodu. Speciální ucha, která po. Vysoká konstrukce šetří spotřebu oleje.


Nádoba fritovacího hrnce je vyrobena z kvalitní nerezové oceli, která zaručuje zdravou a hygienickou přípravu pokrmů. Lze ho používat na všech typech varných desek, v troubě a mýt v myčce. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Je vhodný na vaření zeleniny, chřestu i těstovin. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu.


Hrnec na těstoviny orion

Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Akce na téma hrnec na těstoviny najdete na Skrz. Elektronický obchod GSMCentrum.


CZ v současné době nabízí příslušenství pro GSM telefony, videokamery, digitální fotoaparáty, notebooky, PDA a Navigace. Titanový hrnec na těstoviny GRA 2doporučujeme pro přípravu polévek, těstovin, rizota, příloh a marmelád. Vyzkoušejte vaření v páře v kombinaci se skleněnou parní nástavbou.


Nerezový hrnec s vložkou je vhodný na vaření zeleniny, chřestu i těstovin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky