pondělí 7. srpna 2017

Gastro lednice prosklená

Gastro lednice prosklená

Profesionální lednice s prosklenými dveřmi. Výhodná chladící technika. Nakupujte u nás levné a kvalitní lednice , mrazáky, výrobníky ledu či vitríny. Zařízení v profi kvalitě.


Gastro lednice prosklená

NORDline UR 6GS nerez prosklená gastro lednice. Oblíbený a osvědčený model prosklenné lednice zařazen jako TOP produkt, který nyní můžete nakoupit za výhodnější cenu ve VIP. Dobrý den, rád bych nabídl k prodeji prosklenou gastro lednici s ventilovaným chlazením (úsporné, rychlé a rovnoměrné vychlazení).


Bezproblémový stav, nový termostat. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů gastro lednice. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Jakou má prosklená lednice spotřebu energie?


Gastro lednice prosklená

Spotřeba energie se odvíjí od energetické třídy, do které je prosklená lednice zařazena. Vybírat můžete modely z nejúspornější kategorie A až po méně úspornou třídu C. Informace o spotřebě energie a dalších důležitých parametrech vyčtete z energetického štítku. Lednice prosklená Inzerát byl odebran z oblíbených. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Prosklená chladicí lednice Inzerát byl odebran z oblíbených. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prodám plně funkční prosklenou lednici.


Gastro lednice prosklená

Výška lednice cca 180cm,obsah cca 350L,dynamické chlazení,vnitřní osvětlení,vnější podsvícení,funkce super chlazení. Na spotřebič poskytnuta záruka,v případě zájmu Vám spotřebič v rámci jižních Čech dovezeme. Zabudovaný ventilátor za. Nabízím prosklenou lednici určenou k prodeji a prezentaci chlazených nápojů a potravin.


Pronájem lednic, chladniček, prosklených vitrín či malých mrazniček. Toto zboží je předmětem naší nabídky. Připravujeme pro Vás rozšíření sortimentu o autoledničky Waeco.


Nabídka chladící a mrazící techniky,gyrosy,vodní lázně,hrnce a pánvičky, dále v našem sortimentu naleznete ohřívače na vodu, udírny,sporáky a trouby,vinotéky a sušičky na ovoce. Provozovny jako: restaurace, jídelny, profi kuchyně, fast foo obchody s potravinamí, ře. Při investici do chladničky nejvyšší energetické třídy se vám za tuto dobu.


Přinášíme Vám unikátní, originální a moderní sortiment kompletního gastro vybavení pro hotely, restaurace, bary, kavárny a další gastronomická zařízení. Kromě toho si u nás vyberete také stylové oblečení pro Váš personál. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nerez gastro chladící skříň - lednice pod stůl.


Prosím volejte při zájmu. Polar s celkovým obsahem 350L. Gastro lednice - saladeta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky