úterý 29. srpna 2017

Samolepící folie na dveře

Samolepící tapety jsou vhodné na vnitřní i vchodové dveře. Průhledné fólie dokonce i na skleněné. Nejčastěji se na dveře používají obrazové, zrcadlové nebo foto tapety. Díky tapetě můžete mít dveře jako nové. Stačí nalepit fólii na renovaci dveří.


Moderní vzhled a skvělé ceny!

Jejich hlavní výhodou je jednoduchost lepení, snadná údržba a skvělý výsledný efekt. Návod na lepení samolepící fólii (renováce nábytku, dveří) od Výbojka. Samolepky na dveře jsou vyrobeny z kvalitního, pružného a odolného materiálu - PVC folie.


Využití: nábytek, lednice, dveře , vyřezávání plotrem, reklama, notebooky. Práce s touto fólií je snadná. Renovační fólie určená speciálně k renovaci dveří.


SAMOLEPÍCÍ FÓLIE - SAMOLEPÍCÍ TAPETY - FÓLIE NA DVEŘE Samolepicí fólie neboli samolepící tapety patří do skupiny dekorativních a renovačních materiálů. PVC a představují ideální prostředek k renovaci starého nábytku, dveří, zárubní, bytového jádra či jiných dekorativních ploch v interiérech. Jejich nespornými výhodami jsou cenová dostupnost, snadné použití a možnost rozvoje vlastní zručnosti a kreativity.

Případné bubliny půjdou snáze vytlačit a nepodaří-li se samolepící fólii napoprvé správně přiložit, můžete ji ještě posunout nebo stáhnout a opět nalepit. Nemějte obavy, vlhkost postupně vyschne a samolepící fólie plně přilne. Při lepení průsvitné samolepící fólie na sklo může voda fólii dočasně. Dekorativní samolepící fólie a tapety nalepíte rychle a snadno. Oblíbené jsou v koupelně i za kuchyňskou linkou.


Tam si pořiďte raději omyvatelnou! Potřebujete samolepící tapetu na zeď nebo na sklo? Vyberte si z mnoha druhů na FAVI. Podle barvy, stylu i ceny. Podobně i samolepící fototapeta na kuchyňskou linku, samolepící fototapeta na dveře a samolepící fototapeta na ledničku jsou z odolného PVC se speciální laminátovou vrstvou proti poškození.


Co se vzorů týče, je výběr velmi pestrý. Přírodní vzory hor, pláží či jezer mohou tvořit dominantu vašeho obýváku. Navíc statické a samolepící folie za trvale nejnižší ceny. Zobrazit samolepicí fólie na dveře a jiné ozdoby v galerii WallMuralia - oakrylové malby, triptychy, skleněné tabule a plátno.


U nás najdete široký sortiment hodiny a dekorace na stěnách v jiných sbírkách. Fototapety o rozměrech 95x210cm jsou určené přímo na dveře , ale můžete s nimi polepit jakýkoliv hladký povrch. Hodí se tedy i na skříně a další nábytek či komponenty ve Vašem bytě. Svými vzory korespondují s motivy z kategorie Vliesové fototapety, lze je tedy libovolně kombinovat.


Na povrchu mají speciální vrstvu, která je činí mimořádně odolnýmá proti poškození.

Lepidlo v silné tloušťce zaručí, že se Vám fólie nebude odlepovat. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Ochranná samolepicí folie na okna a dveře LDPE. Popis Speciální jednostranná LDPE ochranná fólie určená k ručnímu zakrytí ploch náchylných na znečištění nebo poškození. Profesionální renovační folie na dveře a nábytek - vzor Dub světlý, skladem posledních 6m , 35m , 75m a 3m. Jedná se o vysoce kvalitní folie. Privátní fólie na sklo - samolepící - 75cmx50m - stříbrná - zrcadlová.


V případě velkoobchodních odběrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky