pátek 25. srpna 2017

Prodejna nádobí sfinx

Smaltované nádobí značky SFINX. Jedinečná nabídka kvalitního českého nádobí vyráběného v Českých Budějovicích. Neváhejte vyzkoušet kvalitu, kterou ve svých dománostech měli již Vaši prarodiče a která stále slouží k naprosté spokojenosti valné většiny uživatelů. Historie výroby smaltovaného nádobí pod touto značkou je více jak 1let. Podniková prodejna prodejna firmy BELIS, kde můžete koupit nejkvalitnější české, smaltované nádobí za ty nejvýhodnější ceny.


Rádi zdravě a kvalitně pečete? Využijte nabídku našich kvalitních smaltovaných plechů. Máte možnost vybírat ze široké škály rozměrů, a tak věříme, že najdete smaltovaný pečící plech dle Vašich představ.


Neváhejte a dejte přednost zdravotně nezávadnému způsobu připravy pokrmů v našich smaltovaných hrncích, pánvích, pekáčích a dalším smaltovaném sortimentu. Na výběr máte ze smaltované litiny či litiny surové. V sortimentu českého smaltovaného nádobí se specializujeme na tradiční smaltované nádobí z Českých Budějovic, kde najdete smaltované nádobí BELIS a smaltované nádobí SFINX. Toto nádobí najdete i více než let staré v kredencích Vašich babiček, které ho používají dodnes a nedají na něj dopustit. Doporučuje obchod Jsem maximálně spokojená.


Nádobí je souhrnné označení pro nádoby, které slouží k přípravě nebo konzumaci jídel, nápojů a jiných potravin. S kvalitním nádobím se pro Vás může stát vaření zábavou. Proto jsme pro Vás připravili nabídku nádobí do mikrovlnné trouby, nádobí s keramickým povrchem, nádobí s nepřilnavým a teflonovým povrchem, nádobí se smaltovaným povrchem, nerezové. Nevím, čím přesně bylo zdržení způsobeno, ale každopádně podnikáme kroky ke zlepšení dostupnosti naše zboží a ke zkrácení přepravních časů.


Dlouholetá tradice smaltování nádobí a bohaté zkušenosti s jeho výrobou garantují výrobky. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. SFINX ve Vrátě u Českých Budějovic. Pokud přijedete autem, mužete zaparkovat v garažích pasáže Sfinx.


Nabízíme hrnce, rendlíky, pánve, pekáče, poklice, hrnky pro děti a sady. Najdete u nás cedníky, vědra, krajáče, pečící plechy, misky a čajníky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Aktuální ověřené informace: adresa a otevírací hodiny OC Sfinx , Brno, Ponava. Až do odvolání platí preventivní vládní naříze.


Uvnitř nádobí je použit vysoce odolný, lehce krémový smalt. Prodej kuchyňského nádobí a náčiní v Českých Budějovicích a okolí. Nestlé Food a Nestlé Čokoládovny. Nádobí Belis České Budějovice. Nádobí Sfinx na Eshopu Obchody levně s českými výrobci.


Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Kontaktujte nás Navigovat. Tento smalt je zprvu otevřený, a tak jsou na něm viditelnější stopy po otěru. Pro nádobí BSE je charakteristický černý, matný smalt vně nádob. Stopy se dají samozřejmě pohodlně umýt.


Máte zájem o Šálek pro nemocné smaltovaný od Sfinx a potřebujete poradit? V naší nabídce naleznete kompletní výrobní řadu českého nádobí s modrým smaltem. Jedná se o tradiční české výrobky ze smaltovny Sfinx , které mají dlouhou životnost a charakteristickou modrou povrchovou úpravu.


K dostání jsou hrnce, kastroly, pánev, pánev na lívance a praktický oválný pekáč. Rozměr těsnění: 2x 2x mm. Před prvním použitím těsnění řádně umyjte horkou vodou za použití prostředku na ruční mytí nádobí a důkladně opláchněte čistou pitnou vodou. V devadesátých letech byly dokončeny přesuny technologií, které koncentrovaly výrobu nečokoládových cukrovinek ve Sfinxu. K nejvýznamnějšímu nárůstu výroby.


Kvalitní kuchyňské nádobí je základ každé domácnosti. Prvotřídní materiály, nadčasový design, spousta užitečných funkcí a prodloužená záruka – to vše reprezentuje nádobí ryze české značky TESCOMA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky