pátek 4. srpna 2017

Silikonový vál na těsto 60x50

Skvělý pomocník pro pečení – těsto se na vál nelepí. Skladný, odolný, snadno se umývá. Silikonový vál využijete pro vyvalování a tvarování těsta. Dokonale přilne ke stolu, těsto se na vál nelepí.


Těsto nikdy nekrájejte nožem, pouze vykrajovacím rádélkem nebo tvarovací formičkou s neostrými hranami. Recenze na kuchyňské vály. Kuchyňské vály podle zkušeností ostatních. Díky vysokému lesku na spodní straně válu přilne dokonale ke stolu, díky sametově matnému povrchu na pracovní straně se těsto k válu nelepí a po rozválení je dokonale hladké. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Skvěle přilne ke stolu a těsto se na něj nelepí.


Nepohlcuje pachy, snadno se umývá a je perfektně skladný. Sháníte dřevěný kuchyňský nebo silikonový vál na těsto ? Vál silikon 60x50xcm. TESCOMA vál s klipem DELÍCIA SiliconPRIME 60xcm. Velký vál na válení těsta.


Tescoma Vály na těsto do vaší kuchyně. Má vynikající hygienické a užitné vlastnosti. Celý popis a technické parametry. Je lehký a těsto se na něj nelepí. Technické údaje: lze mýt v myčce materiál: silikon.


Tento materiál je velmi pružný, dobře přilne k pracovní desce a nezabere v kuchyni příliš místa. Těsto se na něj nelepí a nemusíte tolik podsypávat moukou. Pozor si dávejte při krájení nebo vykrajování, abyste jej nepořezali. Podložka je vhodná pro všechny typy těst. Ve vybavení každé kuchyně nesmí chybět ani váleček na těsto.


Klasický dřevěný váleček na těsto v současnosti doplňuje silikonový váleček, který se snadněji udržuje. Velmi praktický je i nastavitelný váleček na těsto. Všechny typy válečků na těsto za velmi přijatelné ceny samozřejmě v naší nabídce najdete. ZDARMA Praktický silikonový vál , po použití stačí srolovat a zabere minimum místa, silikonový nůž 20. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu.


Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Jednoduše ho srolujete a uložíte. Těsto na něm ale nekrájejte kovovým nožem nebo kovovými formičkami, rozřízli byste ho. Vyrábí se z něj různé druhy forem na pečení, vály a válečky na.


Vály a válečky na těsto Pokud máte rádi pečení, tak ve své kuchyni nemůžete postrádat kvalitní silikonový vál a váleček na těsto. V této sekci naleznete obojí. Hlavní předností silikonového válu je jeho skladnost a především to, že se na něj těsto vůbec nelepí.


Těsto však nikdy nekrájejte kovovým nožem, pouze vykrajovacím rádélkem nebo tvarovací formičkou s neostrými hranami. Přidat do seznamu přání V. Velmi dobře se skladuje, můžete ho srolovat či složit. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky