pátek 4. srpna 2017

Ruční šicí stroj handy stitch

How to sew a simple pleated face mask with just lines (with nose wire and filter slot) - Duration: 10:43. Kompaktní rozměr a lehkost zajistí maximální pohodlí při práci. Ruční šicí stroj padne perfektně do ruky a je vhodný jako pro začátečníky, tak i pro experty. Unsubscribe from Magnet 3Pagen? Peg Baker Recommended for you.


Ze spodní části je zaklápěcí otvor, do kterého vložte kusy velkých tužkových AA baterií. Nejsou součástí balení. Velmi užitečný elektrický šicí stroj do kapsy se snadno naučíte používat stejně jako běžný šicí stroj doma.


Roztržené tričko nebo děravou kapsu během chvilky sešijete! Kvalitní zpracování a kompaktní rozměr! Ideální pro použití v domácnosti i na cestách.


Pomocí šicího stroje můžete obšívat různé látky, jako např. Veľmi užitočný elektrický šijací stroj do vrecka sa ľahko naučíte používať rovnako ako bežný šijací stroj doma. Roztrhnuté tričko alebo deravou kapsu behom chvíľky zošijete! Ideálne pre použitie v domácnosti aj na cestách. Technické údaje:Vyrobeno z kvalitního materiálu.


Má knoflík na nastavení výšky jehly. Prodlužte životnost vašich oděvů pomocí přenosného ručního šicího stroje. Toto ruční zařízení napájené z baterií dokáže bez námahy šit natržené kalhoty nebo. Handy Stitch by Vanida Quilts - Duration: 8:44. Ruční přenosný šicí stroj ,který nezabere příliš místa a je vždy po ruce.


Napájení monočlánky 4xAA (nejsou součástí balení). Vhodné pro šití látek z bavlny, džínoviny, hedvábí, silonových látek atd. Vybírejte si Šicí stroje podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Každá domácí hospodyňka zajisté uvítá tento praktický ruční šicí stroj , který je velice skladný. Díky své velikosti Vám nedá žádnou práci jej zkrátka vyndat a zašít si záclonu, oblečení či obšít ubrus.


Rucni sici stroj handy stitch ;. Nechce se Vám vytahovat veliký šicí stroj ? Je to skvělý pomocník do domácnosti pro každou ženu. Udělejte radost mamince, manželce nebo babičce. Určitě budou mít radost. Hodnocení produktu: (recenzí).


Kompaktný rozmer a ľahkosť zaistí maximálne pohodlie pri práci. Ručný šijací stroj padne perfektne do ruky a je vhodný ako pre začiatočníkov, tak pre. Stroj je poháněn pouze lidskou silou - mačkáte šicí stroj a on krásně šije jednoduchý steh.


RUČNÍ ŠICÍ STROJ - HANDY STITCH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky