pátek 11. srpna 2017

Švédská utěrka z mikrovlákna

Smart Microfiber System. UNIVERZÁL utěrka z mikrovlákna. Použijte prosím nový eshop. Náš Drogerie, úkli úklidové firmy nabízí výběr z cca. Objednací kódy: 1- modrá, 1- zelená Mikrovláknová utěrka.


A Od nejlevnější Od nejdražší. VÉDSKÁ UTĚRKA HOME POINT JARKA 30x30cm 250g mix. Kupte více, zaplatíte méně. Vysoká savost a absorpce mastnoty. Je pratelná na v pračce na 60°C.


Utěrka z mikrovlákna čistí bez použití saponátů. Je vhodná na všechny typy hladkých povrchů. Má dlouhou životnost, nepoškozuje povrchy a nepouští vlákna. Disponuje vysokou savostí a absorbcí nečistot.


Hadr univerzální na utírání prachu také nazýván jako švédská utěrka je vyroben z kvalitního mikrovlákna obsahujícího polyesteru a polyamidu. Užití za sucha i za mokra. Vhodná k univerzálnímu použití pro všechny typy hladkých povrchů, jako je sklo, nábytek, sanita, nerez, chrom a podobně.


Niteola Švédská utěrka z mikrovlákna Maxi 40x40cm Značka:. Utěrky z mikrovlákna v praktickém balení po třech, v odlišných barvách na nábytek, kuchyň a. Sada čistících utěrek z mikrovlákna o rozměru 30x40cm. Zemovky a prachovky, gumové rukavice – Švédská utěrka – sada 4ks. Balení obsahuje různé barvy utěrek a propisku jako dárek. Souhlasím se zpracováním osobních údajů.


Výrobce: Spontex Kód produk. Niteola je nepostradatelným pomocníkem v každé domácnosti. Pomůže vám při každém úklidu, je vhodná k utírání prachu, umývání oken, nábytku, skleněných dekorací a mnoho dal.


Pre cenovo výhodné a efektívne udržiavanie hygieny. Linteo Classic 30x35cm 1ks. Stále se setkáváme s množstvím výrobků označených jako „ Švédská utěrka “ nebo „prachovka z mikrovlákna “, ale rozdíl mezi solidním výrobkem je propastný.


Cena může být vodítkem, ale nemusí. Kvalitu poznáme jednoduše tak, že se suchá utěrka z mikrovlákna „lepí“ na ruce. Zachytává“ se za kůži a. Jsme brněnská firma zabývající se velkoobchodním prodejem dro.


QUINTO, které jsou ekologické, jelikož nepotřebujete žádný saponát. Mikrovláknové utěrky QUINTO vynikají svojí dlouhou životností, mají vysokou savost a absorbci nečistot a dají se použít jak suché tak. Hana dokonale čistí a zároveň šetří Vaše peníze - nemusíte používat již nikdy saponáty - stačí čistá.


Utěrka švédská Mandy z mikrovlákna Velmi kvalitní utěrka červené barvy je určena k všestrannému použití. Je šetrná k životnímu prostředí díky její schopnosti vyčistit jakýkoli povrch, a to bez použití saponátů. Utěrku lze používat jak za sucha, tak i za mokra.


Víceúčelová utěrka z mikrovlákna Söke Švédská utěrka z mikrovlákna Utěrky a houby koupit v online obchodu OBI nyní!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky