středa 6. září 2017

Automatická dvířka pro slepice

Chickdoor jsou automatická kurníková dvířka , která zcela sama ráno otevírají a večer zavírají vchod pro drůbež v kurníku. Pomáhají ji tak chránit před nočními predátory, jako jsou kuny a lišky, a zároveň Vám šetří starosti s každodenním ručním zavíráním slepic. Pokud hledáte takové zařízení podívejte se na podrobnější parametry o něm.


Elektrické hodiny se využívají v případě, že nechcete slepice vypouštět s východem slunce, ale v pozdější dobu. Pozor si musíte dávat na výpadky proudu. Existují automatická dvířka , která vydávají specifický zvuk, když pro slepice nastane čas zalézt do kurníku. Slepice se po čase na tento zvuk naučí reagovat a. Proč mít automatická dvířka ke kurníku? Důvodů, proč by chovatel slepic ale i jiné drůbeže měl mít u kurníku nebo husníku zabudovaná automatická dvířka je hned několik.


Dvířka nejenže ochrání drůbež před hrozícím nebezpečím hlavně v noci, ale také umožní zvířatům volný pohyb po dvoře bez zásahu. Automaticka dvirka pro slepice 79. Přesná technologie snímání mikročipů u. Druhým způsobem je ovládání dvířek podle soumraku a svítání, který při západu slunce dvířka zavře a východu dvířka zase otevře.


Jak naučit slepice , aby samy chodily do kurníku? Otázka, která se objevuje znovu a znovu. Tak se na tento problém podíváme trochu víc zblízka. To, aby se slepice samy večer ukryly do kurníku je nezbytné pro jejich bezpečnost před nočními dravci. Usnadněte si péči o drůbež v kurníku a pořiďte si automatická dvířka s navijákem a senzorem stmívání.


Už žádné brzké vstávání a hlídání času. V oboru drůbežnictví se již dlouhá léta cítíme jako ryby ve vodě. Tedy spíše jako slepice v kurníku nebo husy v husníku. A protože se dnes polovina nákupů uskutečňuje přes e-shopy, rozhodli jsme se slepice , husy, kachny a další drůbež přiblížit pomocí našeho e-shopu až k vám na dvorek.


Nechte si poradit s výběrem pro malochovatele. Microchip pet door connect pro psy jsou první automatická dvířka na baterie propojená s chytrou aplikací pro sdílení, dálkový zámek a důležitá upozornění. Kinplast = zkušený výrobce pro chovatele! Snadná montáž, řešení na míru! Tento strojek pro dvířka má svoje hodiny s automatickým přepínáním zimního a letního času, posouváním datumu, včetně kontroly přestupného roku.


Funkce: - automatické otvírání a zavírání podle přednastavené tabulky. Protože na chalupu jezdím jen o víkendu, sestrojil jsem pro slepice automatické ovládání kurníku. Minářová a Sedlák zajišťují široký sortiment chovatelských potřeb pro drůbež.


Tato automatická dvířka jsou pro svoji jednoduchost vhodná pro starší. Dvířka jsou odzkoušena již mnoha generacemi slepic a dosud žádné se dvířek nebály. Není otvor pro pocházení drůbeže příliš malý? Naše slepice , které máme pro testování, nemají problém s procházením dvířky. Druhy nosnic jako vlašky, rodajlendky, sasexky či leghornky by neměly mít s velikostí otvoru problém.


A proč taková automatická dvířka mít? Jednoduše proto, aby vám šetřila čas a hlavně peníze za odnesené slepice škodnou. Celý set obsahuje krabičku s ovladačem na tužkové baterie, dvířka a postranní tyče k montáží dvířek ke kurníku.


AUTOMATICKÁ DVÍŘKA NEJSOU PŘÍMO VYROBENA PRO KURNÍKY Z NAŠÍ NABÍDKY. Patentovaná technologie. Nenechte se připravit o svoje slepičky liškou či lasičkou. Zakupte si kvalitní automatická dvířka na Váš kurník.


VÝSTAVNÍ KLEC PRO SLEPICE KOMORY. Výstavní klec pro drůbež se třemi přepážkami (boxy) o vel. Klec je bodově svařovaná a žárově zinkovaná. Výplň síla drátu mm rozteč mm v mistě napojení přepážek síla drátu mm. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů (rámy a kolejnice jsou z odolného ABS plastu, dvířka z hliníku).


Jedná se o nový a úspěšný produkt na trhu! Je určena pro všechny slepice. Pro bezstarostné, pravidelné a bezpečné krmení slepic je určené toto automatické nášlapné krmítko pro slepice , které disponuje velkokapacitní násypkou pro krmné směsi o objemu - litrů. Nemusíte se starat o dvířka a kontrolovat jestli Vám v noci nenavštívil kurník hladový dravec.


Nevadí, i pro vás jsme uzpůsobili nabídku a najdete u nás veškeré příslušenství pro chovatele začátečníky. Zkušenejší chovatele jistě nadchnou sofistikované systémy v podobě automatických líhní, umělých kvočen a mnoho dalšího. Na příslušenství pro chov jsme specialisté v oboru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky